Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçların kalkması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav bu sabah kalkınca kirpi gibi kalkan saçları indiremiyorum yav. hiç jöle kullanmadım kullanmakta istemiom, saçları sabah sabah yıkamakta istemiom. ne yapabilirim yav?
Mesaj tarihi:
öncelikle kalkan kısımları az bişi sulayıp saç kurutma makinesi ve fön fırçası ile saçlarını düzleştirme çabasına girebilirsin.

ama her zaman için yıkamak daha kolay bir yol
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

öncelikle kalkan kısımları az bişi sulayıp saç kurutma makinesi ve fön fırçası ile saçlarını düzleştirme çabasına girebilirsin.

ama her zaman için yıkamak daha kolay bir yol

yav saçların içine ederim fönle mönle sula sabah sabah. zaten su değdirmek pek iyi değil yapısını bozuyor.

sabah sabah saç yıkamakta pek mantıklı gelmiyor. saç derken sinüzit oluruz sonra
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

said:
krem jölemiş

al bi dene..
sonra konuşalm

sarışınım ben saçın rengini değiştiriyormu? apaçi gibi yaparsa tehlikeli bucada oturuyorum zaten.
Mesaj tarihi:
yok la benim saçlar nadir saçlardanmış(hep taradığımdan olabilir) enseleri uzatırım hep hiç kıvrılmıyor 100metre uzatsamda.

not:apaçi değilim.
Mesaj tarihi:
valla o saçlar yıkanmadan inmiyor. geçen sene full hasta dolaşmıştım sabahları duş alıp çıkmaktan yada saçları yıkayıp çıkmaktan. bu sene biraz daha dikkatliyim iyice kurutup öyle çıkıyorum.
Mesaj tarihi:
@red:
banada o olmaz be abicim. dpğoştan alnım açık saçlar geriden başlıyor az. zaten kaç senedir ense bırakıom öle kısa saça geçmem.
  • Yeni Oluştur...