Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yav bu sabah kalkınca kirpi gibi kalkan saçları indiremiyorum yav. hiç jöle kullanmadım kullanmakta istemiom, saçları sabah sabah yıkamakta istemiom. ne yapabilirim yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 jöle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa said: jöle değil bu ne ya tam olarak. saçlar zaten güçsüz ince telli dökülüyor hiç fanteziye kalkışmak istemiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 fön çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 evet dasaaa'nın önerdiği etkili olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 öncelikle kalkan kısımları az bişi sulayıp saç kurutma makinesi ve fön fırçası ile saçlarını düzleştirme çabasına girebilirsin. ama her zaman için yıkamak daha kolay bir yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yunusemre said: öncelikle kalkan kısımları az bişi sulayıp saç kurutma makinesi ve fön fırçası ile saçlarını düzleştirme çabasına girebilirsin. ama her zaman için yıkamak daha kolay bir yol yav saçların içine ederim fönle mönle sula sabah sabah. zaten su değdirmek pek iyi değil yapısını bozuyor. sabah sabah saç yıkamakta pek mantıklı gelmiyor. saç derken sinüzit oluruz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Hair wax. sekle de sokabiliyosun güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 vaniLLe said: Hair wax. sekle de sokabiliyosun güzel oluyo. oha wax dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 '.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa said: jöle değil krem jölemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 vaniLLe said: '.' -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Use wisely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 said: krem jölemiş al bi dene.. sonra konuşalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa said: said: krem jölemiş al bi dene.. sonra konuşalm sarışınım ben saçın rengini değiştiriyormu? apaçi gibi yaparsa tehlikeli bucada oturuyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bucadaysan kendilerinden sanarlar dokunmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 adamım çete savaşları oluyor burda. öle bornovamış çartmış çurtmuş benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Kazı kurtul, açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yok la benim saçlar nadir saçlardanmış(hep taradığımdan olabilir) enseleri uzatırım hep hiç kıvrılmıyor 100metre uzatsamda. not:apaçi değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 saçlarını tokatl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 saclarini uzat ya da saclarini kirpi gibi dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 valla o saçlar yıkanmadan inmiyor. geçen sene full hasta dolaşmıştım sabahları duş alıp çıkmaktan yada saçları yıkayıp çıkmaktan. bu sene biraz daha dikkatliyim iyice kurutup öyle çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 valla sırf bu yuzden saç uzatmıyorum ayda bikere 3 e 4 e vuruyorum tertemiz yoksa illa saçımı yıkamam gerkeiyor.üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 @red: banada o olmaz be abicim. dpğoştan alnım açık saçlar geriden başlıyor az. zaten kaç senedir ense bırakıom öle kısa saça geçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bi üstteki mesajı alıntılamıyoruz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar