vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Aluriel said: BEN KILIÇDAROĞLU'NUN BRÜKSELDE YÜRÜYEN MERDİVENLERE BİNİP ELEKTRİKLER KESİLİNCE 5 DAKİKA BEKLEDİĞİMİ SÖYLEDİĞİMDE FIKRA DEMİŞTİNİZ>>> bu ne lan ahahaha ahaha bi de brükseldemiymis bu ? ooof genelde yürüyen merdivenlerin kenarina yaziyolar bu merdiven asagiya gider, yukari cikar vs. diye alamancilar icin, sirf türkce bi de. elleh keretmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yok ya o melih başganın tiviti bilmiyorum yani nerde olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 he evet popomdan anlamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bu melih ne tatsız bi adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 off abi cok komik ya. yalnız onden gidenler kimse onlar sokmuslardır adamı merdivene. gerci ne farkeder, ilk anda anlamıs olması lazım ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ben de onu merak ediyorum abi. Yani ortadayken mi döndü alet geriye dicem de öyle bişey olmaz ya. Öndekiler nasıl farketmemiş nassını satim. Çok komik yani kendime olsa o an gülerken düşerdim bide herhalde ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 neden geri dönüp adam gibi yan merdivenden inmediler ben ona takıldım. durmasa merdiven cidden kasıcaklardı inmeye hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yalnız soyle bi psikoloji oluyo, "ulan bi halt yedik indik buraya kadar geri donmek olmaz zaten bitmek uzere" diye dusunuyo insan. ama bitmiyo iste bi turlu eahueha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ahahaha haberlerde gösterdi demin tekrar güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 toggie said: yalnız soyle bi psikoloji oluyo, "ulan bi halt yedik indik buraya kadar geri donmek olmaz zaten bitmek uzere" diye dusunuyo insan. ama bitmiyo iste bi turlu eahueha. ahaha bu hakikatten doğru yanlız. Hele türk mantığı, SENİ YENİCEM YÜRÜYEN MERDİVEN! diye iyice hırs yapar insan ahahaha. Garanti ben de dönmezdim abi ahaddfas dönmek biraz gurur kırar sdfg. Gerçi böyle komik durumda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ben olsam atlardım direk alt kata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi bu yuruyen merdivenlerde gecen gun daha komik bi macera yasadım ben. gs-sivas macına gidicez, yeni stadda ilk mac. taksim'den metroya binmek icin iniyoruz yuruyen merdivenden asagı. tam da o sıra bi taraftar grubuna denk geldik, herkes beraber bindi merdivene. agırlıgı kaldıramayınca asagı dogru manyak bi sekilde hızlandı alet. bi baktım yan tarafa bildigin ucuyoruz yani. kafamı asagı cevirmemle orda birbirini itekleyip yere dusenleri gordum. butun gun aklımdan gitmedi ya, hala aklıma geldikce guluyorum superdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 AHAHHA abi seninki de imbaymış sdfg Çıktı şimdi kanal d haberde. Koruma hatasıymış. Bu aletler biri binmeyince 10 sn sonra falan duruyor ya, o yüzden hızlıca atlamış koruma ahahaha Yandakiler nasıl bakıyo ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bu kadar salla pati muhalefet olunmaz, olunursa karsindaki hep zaferle bitirir sezonu. rezalet olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi koruma atlamış falan da kastırıp merdivenin ortasına kadar yürümüşler sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 "roket adam" said: AHAHAHAHHAHAAAHAHAHAHAHAA AHAHAHAHHAHA OF AHAHHAAHHAAHAHAHA ÇOK İYİ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 SeaGle said: Ben de onu merak ediyorum abi. Yani ortadayken mi döndü alet geriye dicem de öyle bişey olmaz ya.aynen boyle olmus. yuruyen merdiven calismiyormus gerizekali degil bu insanlar. alicisi da tek taraftaymis. bunlar normal sekilde inerlerken merdivenin alt kismindan goruntu almak icin kameraman gelince merdiven hareket etmeye baslamis. bu bilgiyi okuyup oyle izledigim icin pek komik gelmedi bana acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Aluriel said: abi koruma atlamış falan da kastırıp merdivenin ortasına kadar yürümüşler sonuçta Abi hemen devreye girmiyo o aletler. Hızlı yürüyorsan hele inene kadar ancak çalışıyor. Ortasında çalışması normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Penthesilea said: SeaGle said: Ben de onu merak ediyorum abi. Yani ortadayken mi döndü alet geriye dicem de öyle bişey olmaz ya.aynen boyle olmus. yuruyen merdiven calismiyormus gerizekali degil bu insanlar. alicisi da tek taraftaymis. bunlar normal sekilde inerlerken merdivenin alt kismindan goruntu almak icin kameraman gelince merdiven hareket etmeye baslamis. bu bilgiyi okuyup oyle izledigim icin pek komik gelmedi bana acikcasi. Öyle değil abi. alıcı 2 tarafta oluyor onlarda bildiğim kadarıyla, çünkü tek tuşla yönü değişiyor o aletlerin. Alıcıyı da değiştirme gibi bişey yok. Aletlerin algılaması yavaş. Bekleme moduna geçtikten sonra üstüne biri binerse çalışıyor, ama geç çalışmaya başlıyor. Ben mesela onlardan daha aşağıya inebiliyorum hızlı inince. Ters yönde de girsen çalışır alet ama her türlü geç giriyor devreye. Yani aşağıdaki kameramanın suçu değil korumanın suçu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi gec giriyo dedigin 1 bilemedin 2 saniyedir. eger penth'in dedigi gibiyse de niye yanda calısanı varken adamı calısmayandan indirmeye kasmıslar ki? bi bakan arabayla gececek diye trafigi felc ediyolar, calısmayan yuruyen merdivenden hic indirmezler yani eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 1-2 falan değil abi bariz bi 8-10 saniye geç giriyor devreye onlar, çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yollarda sollamayı türkiye'de solu bitirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Modern moonwalk işte daha ne istiyosunuz. http://files.sharenator.com/close_enough_The_Newest_Sharenator-s367x279-103178-475.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben ntv'de okudugumu soyluyorum http://www.ntvmsnbc.com/id/25183278/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi en kötü yürümeyi bırakıp diğer merdivene akarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar