Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kılıçdaroğlu Fail

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

BEN KILIÇDAROĞLU'NUN BRÜKSELDE YÜRÜYEN MERDİVENLERE BİNİP ELEKTRİKLER KESİLİNCE 5 DAKİKA BEKLEDİĞİMİ SÖYLEDİĞİMDE FIKRA DEMİŞTİNİZ>>>

bu ne lan ahahaha

ahaha bi de brükseldemiymis bu ?
ooof genelde yürüyen merdivenlerin kenarina yaziyolar bu merdiven asagiya gider, yukari cikar vs. diye alamancilar icin, sirf türkce bi de. elleh keretmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

yalnız soyle bi psikoloji oluyo, "ulan bi halt yedik indik buraya kadar geri donmek olmaz zaten bitmek uzere" diye dusunuyo insan. ama bitmiyo iste bi turlu eahueha.

ahaha bu hakikatten doğru yanlız. Hele türk mantığı, SENİ YENİCEM YÜRÜYEN MERDİVEN! diye iyice hırs yapar insan ahahaha. Garanti ben de dönmezdim abi ahaddfas dönmek biraz gurur kırar sdfg. Gerçi böyle komik durumda sdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu yuruyen merdivenlerde gecen gun daha komik bi macera yasadım ben.

gs-sivas macına gidicez, yeni stadda ilk mac. taksim'den metroya binmek icin iniyoruz yuruyen merdivenden asagı. tam da o sıra bi taraftar grubuna denk geldik, herkes beraber bindi merdivene. agırlıgı kaldıramayınca asagı dogru manyak bi sekilde hızlandı alet. bi baktım yan tarafa bildigin ucuyoruz yani. kafamı asagı cevirmemle orda birbirini itekleyip yere dusenleri gordum. butun gun aklımdan gitmedi ya, hala aklıma geldikce guluyorum superdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ben de onu merak ediyorum abi. Yani ortadayken mi döndü alet geriye dicem de öyle bişey olmaz ya.
aynen boyle olmus. yuruyen merdiven calismiyormus gerizekali degil bu insanlar. alicisi da tek taraftaymis. bunlar normal sekilde inerlerken merdivenin alt kismindan goruntu almak icin kameraman gelince merdiven hareket etmeye baslamis.

bu bilgiyi okuyup oyle izledigim icin pek komik gelmedi bana acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

SeaGle said:

Ben de onu merak ediyorum abi. Yani ortadayken mi döndü alet geriye dicem de öyle bişey olmaz ya.
aynen boyle olmus. yuruyen merdiven calismiyormus gerizekali degil bu insanlar. alicisi da tek taraftaymis. bunlar normal sekilde inerlerken merdivenin alt kismindan goruntu almak icin kameraman gelince merdiven hareket etmeye baslamis.

bu bilgiyi okuyup oyle izledigim icin pek komik gelmedi bana acikcasi.

Öyle değil abi. alıcı 2 tarafta oluyor onlarda bildiğim kadarıyla, çünkü tek tuşla yönü değişiyor o aletlerin. Alıcıyı da değiştirme gibi bişey yok.

Aletlerin algılaması yavaş. Bekleme moduna geçtikten sonra üstüne biri binerse çalışıyor, ama geç çalışmaya başlıyor. Ben mesela onlardan daha aşağıya inebiliyorum hızlı inince. Ters yönde de girsen çalışır alet ama her türlü geç giriyor devreye. Yani aşağıdaki kameramanın suçu değil korumanın suçu o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...