MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Arkadaşlar, flash animasyonları ve java aplikasyonları tırnak içinde belirtelim bundan sonra başlıklardaki, canımız sıkılınca search yaptığımızda bulabilelim.. http://home.datacomm.ch/marco.fernando/fla/bozzetto/olympics.swf[signature][hline]
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Açılmıyorki..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Biraz bekle.. Yükeleme süresi var o açılmıyor gibi durur..[signature][hline]
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Açıldı Süperrr manyak yapmışlar...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Divin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bunu yapan kişi Bruno Bozzetto, sevdiğim bir italyan karikatürist.. http://www.bozzetto.com/flashfilms2.htm yukarıdaki linkte yaptığı tüm flash çalışmalarını bulabilirsiniz.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Eheh çok hoş olmuş olympiatlar flan :-)[signature][hline] The Truth is out There
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 iyimiş.[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 eeh 0olimpyatlar olayi =) bu acilmisti sanki ama nese....=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 begenmedim ben pek nedense artik baydigin coyote & road runner'i andirdi bu adamin bi animasyonu vardi tanri dunyayi yaratiyo falan guzeldi o[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben kopmadım ama genede güzel.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 çizimler tiplen falan hoş da espiriler o kadar başarılı değil. yine de baya uğraşmışlar helal olsun.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu adamın avrupayla italyayı karşılaştıran animasyonunu koymuşlardı bi ara.o çok komikti bu onun kadar olmamış
octopus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu adam cidden süper animasyon yapıo ya, level in verdiği cd de btg köşesine koymuşlardı, adam sırf yetenek ya :) hll olsun valla[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bu adamın avrupa vs italya şeysi vardı onu izlemiştim bikeresinde süperdi İzleyince italyanların Türklere nekadar benzediği anlaşılıyo :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Öne çıkan mesajlar