esltr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ohoo, betasından beri oynuyorum ben SC2. Ama toplum içine çıkmak yemiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 İnsan içine çıkma zaten,sc cilerin ortamı insan üstü bir ortamdır.! heheyt be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 esltr said: Ohoo, betasından beri oynuyorum ben SC2. Ama toplum içine çıkmak yemiyo :) bu geceki a4 turnuvasında sizleri de görmek isteriz efendim. malumunuz turnuva başlangıcına 2-3 saat kala kadar isminizi yazıdrırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 huun said: esltr said: Ohoo, betasından beri oynuyorum ben SC2. Ama toplum içine çıkmak yemiyo :) bu geceki a4 turnuvasında sizleri de görmek isteriz efendim. malumunuz turnuva başlangıcına 2-3 saat kala kadar isminizi yazıdrırabilirsiniz. ??????????????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 beni de yazsaniza ya . kacta turnuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Eru said: beni de yazsaniza ya . kacta turnuva? Üstat turnuva 2 gün önce bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dedim simdi 4 sayfa okunmaz bi sansimi deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar