Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[LombaK]® Cup huun Special

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an ağlıyorum biliyor musun?

İş dolayısı ile evde olmadığımdan karşılaşmalara salça olamıyorum. Huzeyfe'nin katıldığı turnuvayı izleyememekten dolayı çok üzgünüm.

Replay kaydedin bari.
Mesaj tarihi:
Vendy said:

sensiz olmuyor doubtful :(

Ne uğursuz geldim sana yalnız. Finale kadar herkesi yenmişin, finalde ben obs olunca kaybettin. :D

FleshJelly kazandı turnuvayı bu arada. Sahibi gittiğinden ben duyurmuş olayım. :)
Mesaj tarihi:
beyler yeni geldim,doğal olarak yetişemedim kb.bir dahaki turnuvaya artık.

bu arada silip oynayıp da mı kazanamadı? yoksa o da mı oynamadı?

ilk ihtimal yakın gibi ama bunu da bir cevaplayın işte
Mesaj tarihi:
beyler gece acil çıkmam gerekti, kusura bakmayın. elinizdeki repleri superpeo gmail com adresine rica edeyim. en azında 5 replay koyarız diye umut ediyorum reppacke.
Mesaj tarihi:
Abi pc öldü benim o yüzden katılamadım,2gündür tamirde sleeep de sağolsun sölememiş dedimdi ona oysaki(bık bık bık).huun kusura bakma katılamadım.Katılsaydım mutlaka seni iyi bi terletirdim reiz.ne demişler lost templeye giren terler!

esltr said:

Vallaha yazarım ben bunu :)
http://www.esl.eu/tr/news/150639/

vay be,huun görüyonmu elin kızını neler yapıyor.Bu gidişle seçimlere girip ' beni seçerseniz lost templeye havuz yaptırcam' da der bak bu demedin deme hacı.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

Abi pc öldü benim o yüzden katılamadım,2gündür tamirde sleeep de sağolsun sölememiş dedimdi ona oysaki(bık bık bık).huun kusura bakma katılamadım.Katılsaydım mutlaka seni iyi bi terletirdim reiz.ne demişler lost templeye giren terler!

esltr said:

Vallaha yazarım ben bunu :)
http://www.esl.eu/tr/news/150639/

vay be,huun görüyonmu elin kızını neler yapıyor.Bu gidişle seçimlere girip ' beni seçerseniz lost templeye havuz yaptırcam' da der bak bu demedin deme hacı.

Beni seçerseniz Lost Temple'la Blistering Sands arasına metroyu getiricem!
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

sleeep de sağolsun sölememiş dedimdi ona oysaki(bık bık bık)/quote]

ben de inmyheart kaanı aradım o da dışardaymış yazdıramadım o yüzden artistlik yapma :D
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

o önce kendine scII alıp tur-1 havası solusun. halktan kopuk politika istemiyoruz!!!
  • Yeni Oluştur...