Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[LombaK]® Cup huun Special

huun

Öne çıkan mesajlar

Tarih: 17.02.2011
Saat : 20:00 TSİ

19'unda a4'ün turnuvasına beni hazırlamak için düzenlediğim turnuva. perşembe günü saat 20:00'de bnette olup oyun oynamak isteyenler adını yazdırsın.

katılan sayısı, oyuncular arası güç dengeleri, başlangıç saatinde havadaki nem oranı, bazı yıldızların gökteki konumları gibi bir kaç konu dikkate alınarak turnuvanın şekli belirlenecektir.

glhfu2gogogogg

oyuncu listesi:

T

D)Pentagram PENTAGRAM.966
vendy venduss.772
bakas Nocturnal.625
inyourmind inyourmind.164
sexyzerg seksyzerg.393
dattebayo whoewer.720
gosuHCL GosuHCl.251
artsvol Polyushka.801
Voodorush VoodooRush.321
Alpertuunga Alpertunga.818
Sleeep Sleeep.525
Spin Spin.429
deathwarrior deathwarrior.806
zodiackiller zodiackiller.632
omniamovens Omnia.566
savsatli Şavşatlı.381
yvz yvz.840
methodrone methodrone.965
bottomsup fleshJelly.913

doubtful doubtful.#şuanhatırlamıyorumçokdalazımdeğil (milli observer. kendisi istediği her oyuna kayıtsız şartsız alınmak zorundadır.

http://challonge.com/huusp
Sosyal ağlarda paylaş

katılanların adı ve hesapları ilk mesaja eklendi. bugün ben de biraz geç kalabilirim o yüzden check-in 20:00. kura ve tablo en geç 20:15 hazırlarız.

daha önce yaptığımız turnuvalara katılmayanlar için hatırlatma: başlığın ilk mesajına eşleşmeleri gösteren bir tablo koyacağız, oyuncular rakiplerine bakıp bnet'te kendilerine ulaşacak ve oyuna başlayacaklar.

haritalar ladder haritaları, ilk maç lost temple ama rakipler anlaşırsa başka bir harita seçebilirler.

oyunculardan birisi itiraz etmiyorsa obs alabilirsiniz maçlara.

rep alınacak ve bana gönderilecek. REP ALINACAK DEDİM.

disc, hack vs ve geri kalan herşey için oyundan bana ulaşabilirsiniz. huun 423

ha bi de bnette lombakcup kanalına girsin katılanlar. turnuva başlayana kadar başka arkadaşlar kanala girmezse sevinirim, maçlar başlayınca obs olmak isteyenleri davet ederiz ve kanalda turnuvayı ilk elden ilgilendirenler hariç muhabbet olmazsa süper olur. gidin tur-1 de geyik yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...