Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bu gün kendimi cok yalniz hissediyorum. Beni de araniza oturtun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Sohpet etmeye bayılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 sipeyskek asdfsdfasdf tmm anladım ben senin derdini kesin gel ama bak öm den konum bilgilerini vericem. Gelmezsen yayarım bütün patiye sözünde durmayan birisi olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Adres phase ine geldik beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ADRES İSTENDİ BEYLER. yalnız speys klavye delikanlısıdır, gelmez böyle dolduruşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 adres mi ? he adres falan sorucağımı sandı zavallı :( iyi niyetli olarak davet ediyorum işte seni Nerdlikten kurtarmak istiyorum gideceğimiz yeride haber ederim diyorum korkmana gerek yok. Ya da başkalarından meddet ummana. Neyse cnms istemiyorsan gelme. Nerdlikten kikirde sen pc başında hadi kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 adresini değilde lokasyonunu aldım ben istersen vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bostancı civarındaydı en son çok uzağa gitmiş olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bir dolduruş yok canım dostça bir davet ettim o da gelirim dedi. İster gelsin ister gelmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Kim lan bu ahahahha müthişmiş. Yeni çetintaşımı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Çetintaşın mı ? ahh canım yalnızlıktan hayali karakterler üretmiş :( gel sen gel valla gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Forum yeni bir efsane kazanıyor. Ulan hadi yine iyisiniz ha, bir cevher buldum çıkarttım sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bi ara banada gider koydu klavyeyi kemiriodu saniyede 5öm geliodu çok tehlikeli bi arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Toplu halisülasyonlar hımm pati klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 sen deil dieri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bana diyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Tek atarlı kendi sanıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 şimdi de kendi kendine konuşmaya başladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/165/PFFFFT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Müthiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 kimse sana bişey demedi speys 15 dk dır sadece ben cvp yazıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 0ne falan yokken bununla oynarız bari yedeği çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 kimle konuşuyorsun -rız falan :( ahh cnms valla gel bak sana yardımcı olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Hacım sakin ol geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Tamam geçtiyse sıkıntı yok ama ara da gene gelirlerse gene yaz sen, yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar