pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 para +1 ayrıca superb sw da gayet guzel ve seridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 volvo s40 iyi giderdi bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Selam, Superb sw hiç görmedim ben :( Nissan Juke = mutant kurbağa Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 juke çok tatlı ama ya :D Superb eski kasası dizaynı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 off heves kaçtı pederde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Somon said: synthesizer said: Senkocamanbirkedisin said: çok fazla değil diyo 60.000 diyo adama bak 60.000 liram olsun hiç düşünmem hem de hiç! Salla BMWyi http://www.modifiyem.com/foto-galeri-resim/nissan-juke-1567-1.jpgdüşünemediğin için 60bin liran olmuyo olabilir mi ahahahhahahahha >:D< ahahahahahhahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 juke güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi superb kampayaya girmiş.1.6tdi 105 hp modeli elegance donanımlı 63K tl.alınırmı sizce? peder görse yeniden hevesi gelir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 benim soyledigim fiyatlar kampanyaliydi ztn, biraz da inidirm de yapiyorlar hatta. bi suredir devam ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ben şaşırdım biraz.bide şu dsg ne oluyo abi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 cift kavramali 7 ileri sanziman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 superb'nin dsg modelleri hep tiptronik abi ya.manuel vites alıcaz biz.bide şöyle bi sorum var.1.6 tdi modelinin 2 tipi var.biri 53k tl diğeri 63k tl.donanım farkı varmış.peki bu farka 10k tl verilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Selam, Sırf reklam amacıyla boş bir 53bin'lik model çıkardılarsa ve o araca yakışır donanım ile yüklü bir model için 63bin istiyorlarsa 63bin seçeneği daha mantıklı olur. Bence detaylı donanım listelerini iste. Küllüğe kadar detayı olan bir listeleri olması gerek. Ben böyle bir listeyi Renault merkez ile görüşüp VIN numarasını verip almıştım ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 anladım.donanımlı olmasını istiyoruz zaten.hani belki bilen vardır aradaki farkı onun için sordum.53k tl olan bomboş yani.donanımlı olanını alıcaz ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Abi alın artık sizin peder soğumadan. Çok kral araba. Siz de rahatlayın bizde 0 araba resmi görelim foumda artık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ARABALAR GEZEGENİMİZİ ÖLDÜRÜYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar