Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iMac hakkinda on bilgi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Macbook pro al? Niye desktop dusunuyosunki? 15" al bitane, rahatlarsin ciddi. Ben nefret ediyodum cidden, gecmemde gecmem diyodum inat ettim. Gecince acaip rahatladim, hic dusundugum kadar beni yormadi alet. Oyun falanda okadar oynamiyorum zaten, 500 600 liraya bi desktop kurarsin enkotu sonra, onlada daralirsan oyun moyun oynarsin iste.
Mesaj tarihi:
mbp lerin yenileri haziran da satisa cikar, suan ki donanim kesiyorsa guzel indirimler olacak mart nisan boyunca. bilmiyorum us ve eu ulkeleri disinda nasil uygulanir bu indirimler (turkiyenin haberi yok mesela boyle biesyden, apple store da bana atar yapmaya calisan bile gordum bu mevzuda, mbp ler 2 senede bir cikarmis falan -alla alla dedim ciktim)

27 imac icin de kotu bi zaman gibi, islemci ve gpu upgrade i gelicek.
Mesaj tarihi:
o halde durduk yere parayı harcamayayım. en güzeli bu haberi takip etmek ve dediğin modele doğru atakta bulunmak.

özelden mesajı okudum ayrıca müm a henüz iletişim sağlamadım. :)
Mesaj tarihi:
Kimse belirtmemişte iMac ekranları ve Apple Cinema LED aydınlatmadı IPS türündedir. Response timeı 12ms civarı. Yani Fifa veya FPS türü bol hareketli oyunlarda Ghosting yapması olasılığı çok çok yüksek. Yani sırf oyun için düşünüyorsan birinci tercih olmamalı. İş, grafik, tasarım için düşünüyorsan, şiddetle tavsiye ederim. Muhteşem bir görüntü var.
Mesaj tarihi:
yok oyun zaten işin zırvalık tarafı.
reklam çekimlerimiz olsun, kataloglarımız olsun ve özellikle büyük formatlı görüntüler için aldık.
bir de bu alet kasmayacağı için şimdi daha iyi olacak.
ama bir tane de ben almak istiyorum. bir konuda kararsızım.

şöyle bir fikir alışverişi yapalım.

packard bell Easynote tj75 var şu anda elimde.
memnunum hem de fazlasıyla. bugüne kadar aldığım en güzel ve en mantıklı alet oldu.
ha ama apple geçme isteğim. şirkette koleksiyon takibi ve stok + fotoğraf çekimleri vs yapıyorum karışık bir ton iş işte. imac alırsam ofiste oturacak daima alet. eh ben de ofisten sonra dışarda vakit geçiren bir adam değilim pek. kendim de yapıyorum kendi çapımda bir kaç fotoğraf çekimi model olarak vs.

imac koca ekranlı bir nane olduğu için açıkcası muhteşem hoşuma gitti. yani çok rahat bir şekilde işlerimi yapabilirim diye düşünüyorum ama şöyle bir şey de olabilir sanırım.

macbook air lerden çok hoşlanıyorum tasarım olarak olsun ve sistem olarak iyi hatta. acaba bundan alıp yanına bir süre sonra büyük ekran alırım bu tür işleri yapacağım zaman ondan yaparım. gerisindede laptop olarak isteğim yerde istediğim şekilde kullanabilmiş olurum.

macbook pro diyebilecek patiler olurda o bana çok kaba geliyor bilmiyorum neden. şimdi şu yanına ekran alırım vs düşüncesi size göre nasıl ? yoksa imac üzerinde mi devam edeyim ? napayım?
Mesaj tarihi:
Mobility diyosan air cok fena bi alet, minicik ve cok iyi yani. Ama daha guclu bi alet diyosan mbp tabiki > air. Bide bu meretlerin sarji baya 7-8 saat gidiyo yani.
Mesaj tarihi:
O dediğin çalışmalar için iMac tabiki. 13"te zaten neyin editini yaparsınki, ekrana eğilmekten kambur olursun valla :). Al 27" yayıla yayıla uğraş. Airler tam okul defteri yerine kullanılmak için yaratılmış resmen. Minicik, hafifçik, koy cebe nerdeyse.
  • Yeni Oluştur...