Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iMac hakkinda on bilgi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kac sorum var. Kuzen icin ikimiz baktik elimden geldigince yardimci olmaya calistim simdi size sorayim da biliyomusluk taslayayim istedim. Neyse modeli MC509RS 63.000 ruble.

Kendisi oyun konusun da sikinti yasar miyiz diye sordu. Cevabi nedir?
Misal Fifa 11 ya da tarzi vb oyunlar.
Onun disinda Windows'a alismis olan bir adam icin en buyuk sikintilar ne olabilir ?
Fiyat TR'ye kiyaslarsak nasildir ?

Mucks.
Mesaj tarihi:
simdi imac dedigin bilgisayar. uzerindeki isletim sistemi macos. ama windowsla dual boot da yapabilirsin. ozellikle oyun filan oynanacaksa dual boot sart. ama oyun oynamak icin imac alinmaz, orasi ayri

macos'a gecerken windows'tan gelen bazi iyi, bazi kotu aliskanliklari birakmak zaman alacaktir. dil olayi ise sorun olmaz, istediginiz zaman degistirebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Laptop falan filan deyince normal olarak mobil cihazlara girdi mesela.
PB L serisi su yeni cikan aletlere de baktik. Ama Apple karari verildi. Fiyat TR'ye gore nasil ? 63.000 ruble 2000$ civarlari ediyor.
Mesaj tarihi:
Windows Server 2003 şirket olarak buradan uzak masa üstünü kullanıyoruz ve programa giriş yapabilir miyiz?

Office vb. formatları açabilir miyiz ?

Girdiğimiz bir dosya(Word-Excel vs)yı diğer arkadaşlara(Windows'lulara) gönderdiğimiz de convert edebilecek programlarımız var mı ?
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

simdi imac dedigin bilgisayar. uzerindeki isletim sistemi macos. ama windowsla dual boot da yapabilirsin. ozellikle oyun filan oynanacaksa dual boot sart. ama oyun oynamak icin imac alinmaz, orasi ayri

macos'a gecerken windows'tan gelen bazi iyi, bazi kotu aliskanliklari birakmak zaman alacaktir. dil olayi ise sorun olmaz, istediginiz zaman degistirebilirsiniz.

Evet dili çok rahat değiştirebilirsin Mümo'nun dediği gibi.

oynuyabildiğin oyunları neden oynayamayasın ki :) mesela fm :p
Mesaj tarihi:
bu windows server 2003 uzaktan masaustune nasil baglanicaz ? henuz windows yuklemedik ve yuklememe taraftariyiz cunku. macos icin var mi kullanabilecegim program ? sirkette uzaktan masaustu kullaniyoruz cunku.
Mesaj tarihi:
cevabi da yazayim bari de aggro yu almayim ustume;

seri numaralarindan emin degilim ozellikle region farki olabildigi icin donanimi takip etmek zor oluyor ama soyle tiyo vereyim;

21.5 luk imac i alacak olursaniz ekran karti 4670 olani almayin
5670 gibi bi secenek olmali, iki kat memory ve %50 daha hizli cekirdek hiziyla daha basarili bi secim. digeriyle anca mac in amaci olan grafik tasarim v.b. yapilir.

islemciler arasinda corei3 3ghz ve corei3 3.2 arasinda fark yok, problemsiz.

27inch corei5 ve 5750 nirvana tabii ama cok pahali olur heralde 21.5 dusundugunuze gore.
Mesaj tarihi:
xwhiplashx said:

bu windows server 2003 uzaktan masaustune nasil baglanicaz ? henuz windows yuklemedik ve yuklememe taraftariyiz cunku. macos icin var mi kullanabilecegim program ? sirkette uzaktan masaustu kullaniyoruz cunku.

http://tinyurl.com/yg4w59d

Artik gunlerin böyle gececek :P Ama korkma, her programin mutlaka bi standardi var mac icin.
Mesaj tarihi:
he he :)
yok ama cidden ilk defa bu kadar uzun vakit gecirdim apple bilgisayariyla cidden muthis rahatlik var.
ben de almak istiyorum yani. bu 21 olanlardan ben biraz daha danalik yapsam bir zarari olur mu ki 27 falan ?
  • Yeni Oluştur...