Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahibinden Satılık ALfa Romeo Gt 2.0 Selespeed


SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

gerçekten şehir içinde dur kalklarda insanı rahatsız edebiliyor fakat genelde ben uzun yol yaptım hep 1 depo tam bitmeden kuşadasına gidiyorum sabit çok hızlı kullanmadan 120 km hızla sabit ama şehir içinde her normal benzinli gibi dur kalklarda fazla tüketim oluyor diyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vergisi 600 kusur dönemlik 627 mi neydi tam hatırmalıyorum

şöyle diyelim kuşadası ankara dan 670 km uzakta olduğunu düşünülürse ve 1 depo yetebiliyorsa depo da 250-300 e tam doluosa tan hatırlamıyorum garajda yaıo araba çok kullanmıyorum son zamanlarda ona göre hesaplayalım

bilmem doğru bir yaklaşım oldu mu :D

ama her şekilde her spor araba gibi yakıyor işte :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

250 300 arası işte tam hatırlamıyorum birim fiyatları malum her gün kaktırdıkları için öyle yazdım en kötüsü olaraktan.

bu arada nakara da olanlar ofisime gelip görebilirler ilan da da olduğu için oraya getiriyorum görmek isteyenler oluyor.

inanın satmam arabayı da eşim dır dır ediyo şimdi bide köpek çıktı çocuk ta geliyo tam bir fiyasko olur kalırsa yoksa doblo da seyahaye başlıcaz hehe yada eşin micrasında (tam bir fiyasko)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birde arkadaşlar hani artistlik olsun diye söylemiyorum Türkiye deki ilk GT Üstün otomotiv törenle vermişti baya bir beklemiştik ekstra bilgi olarak söyledim

ayrıca 4 adet kış lastği de vericem 1 sefer takıldı fazla da kullanmadım
vites balataları yeni kontrolden geçti üstün otomotiv ankara ya plakası sorularak sorgusu yapılabilinir bütün bakımları periyodik orada yapıldı

muayenesi vergi vs de yapılmış ve ödenmiştir bilginize.
piyasada çok farklı fiyatlar olabiliyor fakar benim arabama ben güveniyorum ama pazarlık her zaman bakidir ticarette

iyi günler tekrardan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçte bişey olmaz. Uyarı yapılıyor ilk LPG ler çıktığından beri. O zamanlar iki boruyla aktarıyolardı, şimdiki sistemler aynı mı? Sıralıda böyle bir risk olduğuna inanmıyorum zira avrupa standartlarında yapılan kapalılarda böyle bir ibare bulunmuyor(avrupada birçok yerde de bulunmuyor). O ibare havalandırması güçlü olmayanlar için. Orda sadece LPG gazı riski yok, aynı zamanda egsoz gazı riski de var. Nefes almayın diye bi ibare koymuyolar ama. 10 dakika dur bakalım o kapalı otoparklarda(misal ankamall) nası güzel oluyor kafan =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tak tüpü bas gazına valla..Farkını göremezsin,tek sorun bagajın nerderyse iptal olacak tüp nedeniyle..Ankaradaki avmlere de girersin,bakmıolar..Alfaları her zaman beğenmişimdir.Tek kötü yanı 2. ele girdiğinde değerinin anlamsız çok düşmesi..Benim nezdimde bmw kalibresinde araba.Arkadaş 40 yapar sende alırsın..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...