SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Arkadaşlar diğer oto ilanlarında da verdim bide patiye yazayım dedim. Yeni bir aile arabası alacak olmamdan dolayı satıyorum ilgilenenler arayabilir msg atabilirler. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ne yakıyo bu ortalama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 gerçekten şehir içinde dur kalklarda insanı rahatsız edebiliyor fakat genelde ben uzun yol yaptım hep 1 depo tam bitmeden kuşadasına gidiyorum sabit çok hızlı kullanmadan 120 km hızla sabit ama şehir içinde her normal benzinli gibi dur kalklarda fazla tüketim oluyor diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 fazla derken ne kadar mesela 400 lira ~ ? vergisi ne bir de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 vergisi 600 kusur dönemlik 627 mi neydi tam hatırmalıyorum şöyle diyelim kuşadası ankara dan 670 km uzakta olduğunu düşünülürse ve 1 depo yetebiliyorsa depo da 250-300 e tam doluosa tan hatırlamıyorum garajda yaıo araba çok kullanmıyorum son zamanlarda ona göre hesaplayalım bilmem doğru bir yaklaşım oldu mu :D ama her şekilde her spor araba gibi yakıyor işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sehir ici 14 yakar işte aşağı yukarı. 300e dolar mı yahu 75 litre depo olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 250 300 arası işte tam hatırlamıyorum birim fiyatları malum her gün kaktırdıkları için öyle yazdım en kötüsü olaraktan. bu arada nakara da olanlar ofisime gelip görebilirler ilan da da olduğu için oraya getiriyorum görmek isteyenler oluyor. inanın satmam arabayı da eşim dır dır ediyo şimdi bide köpek çıktı çocuk ta geliyo tam bir fiyasko olur kalırsa yoksa doblo da seyahaye başlıcaz hehe yada eşin micrasında (tam bir fiyasko) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 çok güzel araba. rengi olsun içi olsun çok beğendim. yakıt tüketimine birşey diyemiyorum tabii :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 evet içi falan çok temiz duruyo, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ulan ayda 250-300 liralık benzin yaksa şehir içi alırdım cidden. çok içiyormuş bu meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 aylık mesafeni azalt, 250 300 yaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 birde arkadaşlar hani artistlik olsun diye söylemiyorum Türkiye deki ilk GT Üstün otomotiv törenle vermişti baya bir beklemiştik ekstra bilgi olarak söyledim ayrıca 4 adet kış lastği de vericem 1 sefer takıldı fazla da kullanmadım vites balataları yeni kontrolden geçti üstün otomotiv ankara ya plakası sorularak sorgusu yapılabilinir bütün bakımları periyodik orada yapıldı muayenesi vergi vs de yapılmış ve ödenmiştir bilginize. piyasada çok farklı fiyatlar olabiliyor fakar benim arabama ben güveniyorum ama pazarlık her zaman bakidir ticarette iyi günler tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 alıp lpg takacan buna.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bi düşür bi jant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Tüp taklırsa sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum..Dosta gidecek bir araç görünümü var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 tüplü bu arabanın performansı nasıl olur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Düzgün ayarları yapılmış sıralı bir sistemle farkı hissetmezsin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kapalı otoparkı unutursun ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Hiçte bişey olmaz. Uyarı yapılıyor ilk LPG ler çıktığından beri. O zamanlar iki boruyla aktarıyolardı, şimdiki sistemler aynı mı? Sıralıda böyle bir risk olduğuna inanmıyorum zira avrupa standartlarında yapılan kapalılarda böyle bir ibare bulunmuyor(avrupada birçok yerde de bulunmuyor). O ibare havalandırması güçlü olmayanlar için. Orda sadece LPG gazı riski yok, aynı zamanda egsoz gazı riski de var. Nefes almayın diye bi ibare koymuyolar ama. 10 dakika dur bakalım o kapalı otoparklarda(misal ankamall) nası güzel oluyor kafan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Hatta bir de kaynak vereyim. http://www.katmulkiyeti.com/portal/forum/index.php?action=printpage;topic=753.0 Yukarıda yazdıklarım kendi fikirlerimdi belirtmek isterim. Gördüğüm/tecrübe ettiğim şeyleri yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben lpg kötüdür patlar aman ha demedim ki. mevcut kanunlarda otoparka sokulmuyor demek istedim. bugün lpgli bir aracı bir avm otoparkına sokamassın.durum bu. kanunları değiştirsinler eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kapalı otoparklara çatır çatır giriliyor, pek bekçi koyan ya da gaz girişini detaylı arayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bizim burda hep bakıyorlar bagaja ve alta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 istanbulda bagaj kontrolu yapılmayan alısveris merkezi gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Tak tüpü bas gazına valla..Farkını göremezsin,tek sorun bagajın nerderyse iptal olacak tüp nedeniyle..Ankaradaki avmlere de girersin,bakmıolar..Alfaları her zaman beğenmişimdir.Tek kötü yanı 2. ele girdiğinde değerinin anlamsız çok düşmesi..Benim nezdimde bmw kalibresinde araba.Arkadaş 40 yapar sende alırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar