Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Guitar Hero III'u kuramadım bunu buldum idare ediyorum :D Diğer flashlar gibi şarkı düz çalmıyor hata yapınca ses bozuluyor falan. Hard seçin, başta kolay seçtim aşırı kolay ve sıkıcı. 2. ve 3. parça çok hoş :D http://oyun100.com/oyun/526/Guitar-Hero-Oyunu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ahah iyimiş eğlendirdi az çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ahauh cok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Çok sevdim, gitar hero hiç oynamamış biri olarak şimdi GH nasıl bişi onu anlamış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mantığı anladında nasıl bişey olduğu oynamadan zor. Bunu beğendiysen GH 3 oyna derim. GH yerine BH yazmışım akşam blood hunter alıp akayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bir rock riot değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar