cnpp Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Moss said: 1000 e 1000 olmuyor killboardlarin aptalligi o zaten o kadar pilot aynı anda ates etse 1 gun girilmez oraya :D girilmiyorda zaten:D savaşın olduduğu sisteme girmek için yarım saat bekledim:D(bu savaştan bahsetmiyorum, şu PL titanları patladığında olan savaş ki daha az kişi vardı) sonra sisteme nası oluyosa girdim, gözümün önünde millet birbirine ateş ediyo ama benim gemim verdiğim hiçbi komutu uygulamıyodu.Log off oluyum dedim.. olmaz olaydım.Tam 1 saat boyunca oyuna geri dönmeye çalıştım.Sonra neyse savaş bitti hadi herkes evine derken geri dönüş gate i traffic control verdi ve en komik kısmına geliyorum olayın... Savaş bitip insanlar geri dönmüye başlayınca GM sistemi reinforce etti... anlıyan anladı.O 1000 kişilik savaşlara giden ttnet kullacısının aklından şüphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 H-w ye sc saldirdigi zaman 600 vs 600 savasa girmistim oyle deli gibi bi lag olmadi tabi ki ccp onlemini almistir muhakkak.. Keske her yerde oyle olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar