Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Allaince v NC cap savasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
50 BS lik düşman fleeti bir cap filosunu sıkıştırdı diyelim.

50 * 1200 (minimum damage) = 60k damage demektir.

bir chimera carrier ın ortalama 300k hp si vardır.

Eğer bu carrier ın capital shield booster ı 10 saniyede bir 8000 hp shield veriyorsa yanındaki arkadaşı da 5 sn de bir 3000 hp verirse bu adam 15 sn ( ortalama large sniper silahı rate of fire ı) de bir 12 + 9 = 21k HP desteği alır yaklaşık olarak. bu adamın 15 snde bir 60k damage i tanklaması için en az 5 carrier (toplamda 6 carrier ) ın daha bu adama rep yapması lazım. Ayrıca cap transferi de yapıldığını ve uzun bir zaman rep yapılabildiğini ama perma olarak yapılamadığını varsayıyorum.

Eğer hesabımda bir yanlışlık varsa düzeltin arkadaşlar ama bu tip bir cap savaşında kimin BS si fazla ise savaşı o kazanır gibime geliyor ?

bu arada carrier ların fighter salmadığını varsayıyorum çünkü o zaman düşmanın support fleet i fighter ları haşat etme gibi karışık hesaplar ortama giriyor.
Mesaj tarihi:
Cap vs bs diyorsan anca hot dropda olur o kolay kolay kimse carrier vs bs yapmaz.Bide carrierler genelde support oluyor artik bilindigi uzere dps deil de rep veya cyno icin gidiyorlar yoksa dps i sc yada dreadlere birakiyorlar
Mesaj tarihi:
Triyle savaşırken 120 bs vs 30 carriar gibi bir savaş olmuştu, posun orda. 1 tane bile carrier alamadılar. hesaplar öyle değil yani resist filanda var işin içinde. ayrıca fighter salınca genelde ya warp out warp in yapıyorlar yada smart. RR da genelde perma çalışır özellikle archın filan varsa. hatta düzgün skillerle cap transfer olmadan perma 2 rr çalışıyor sorunsuz birde cap transfer.
Mesaj tarihi:
o carrierlarin neden orda oldugunu da solemen gerekiyor bence :D

Oraya bslerle savasmaya degil trigale ile pos replemeye gitmistiniz hatta bi ara tri pilotlari sizi posun icine bump lamaya basladiginda baya bi zorlanmisti carrierlar : )
Mesaj tarihi:
solar fleet o2o daki out postunu bu aksam ki buyuk op sonrasi kaybetti nc gene buyuk bi bloba imza ataraktan 2 full shield mael 1 full armor bs ve 1 bc fleet ile 700+ pilot topladi...
Mesaj tarihi:
blobing yer systems with our cheap toyzz.
iyiymis ya bu aralar girmiyorum, sen Battle reportlara devam et Triax. birde gemi fiti topici yapalim, usenmedigim bir zaman.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

blobing yer systems with our cheap toyzz.
iyiymis ya bu aralar girmiyorum, sen Battle reportlara devam et Triax. birde gemi fiti topici yapalim, usenmedigim bir zaman.

tüh 10/10 plexler öksüz kalmış
Mesaj tarihi:
artık plex aranmıyor belki bilmiyorsundur. Zaten tribute de plex bulmak bir mucize.

anomaly bitiminde random olarak escalation şeklinde plexleri veriyor. 10/10 diye bahsettiğin the maze sanırım?
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

artık plex aranmıyor belki bilmiyorsundur. Zaten tribute de plex bulmak bir mucize.

anomaly bitiminde random olarak escalation şeklinde plexleri veriyor. 10/10 diye bahsettiğin the maze sanırım?

ben farmı keseli çooooooooooook uzun zaman oldu ihtiyaç da yok zaten bin şükür
Mesaj tarihi:
iyi senin adına sevindim. eve online da ISK ihtiyac meselesi değildir. ben corpların hisselerini biriktiriyorum mesela, çok işe yarıyor. hem revenue sü güzel, hemde çeşitli corpların yönetiminde söz hakkın oluyor.
Mesaj tarihi:
İyi ben de senin adına sevindim. Mesela ben hiç farm yapmıyorum. Bütün gelirimi loottan kazanıyorum. Böylece hem saygı duyulan hem de corpunda el üstünde tutulan kişi oluyorsun. Aylarca oyuna girmesen de seni corptan da atmıyorlar, bir gün nasıl olsa döner de yine efsaneler yazar diye.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

iyi senin adına sevindim. eve online da ISK ihtiyac meselesi değildir. ben corpların hisselerini biriktiriyorum mesela, çok işe yarıyor. hem revenue sü güzel, hemde çeşitli corpların yönetiminde söz hakkın oluyor.

Egolarım yok yönetecem diye, kaldı ki razor da zaten bulundugum corpda yönetici vasıflarını taşıyorum ve gayet de mutluyum insanlara yardım ediyorum ( türk-yabancı farketmez ) ve mutlu oluyorum sende dene mesela kendini kaf dağının ardında görmemyi o zaman sende mutlu olursun
Mesaj tarihi:
her corpun sistemi farklıdır. Biz aktif olmayan üyeyi corptan çıkartıyoruz hirrde. kimsenin ISK sını nereden kazandığınında zerre kadar önemi yok gözümüzde. Zaten eve onlinedaki en zengin corplardan biri. ama pvp bizim içinde en önemli unsur. aktif pvp yapmayan üyeleri bizde corpta tutmuyoruz.

baltacı ego meselesi değil ben oyunun politika yönünden zevk alıyorum. zaten yöneticilikte yapıyorum bulundugum corpta.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

her corpun sistemi farklıdır. Biz aktif olmayan üyeyi corptan çıkartıyoruz hirrde. kimsenin ISK sını nereden kazandığınında zerre kadar önemi yok gözümüzde. Zaten eve onlinedaki en zengin corplardan biri. ama pvp bizim içinde en önemli unsur. aktif pvp yapmayan üyeleri bizde corpta tutmuyoruz.

Biz'de derken ???
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

directoru oldugum hirr corpu.

hahahahahahahaha

Suan hirr corpunun (gerçek olanından) directorunden aldığım bir bilgiye göre hirr copunda toplam 3 türk var, bunlardan hiçbiri director değil, hatta officer veya fc bile değil dedi.

Glatherosun rolünü sorduğumda ise gelen cevap süperdi.

"he is POS guy"

:D:D:D:D

Sana olan kıskançlığım an be an artmaya devam ediyor :D
  • Yeni Oluştur...