Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Allaince v NC cap savasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
megetege said:

Glatheros said:
ayrica isin gucun bu foruma senden baska post atanlarla kavga etmek. rahat duramiyorsun. nc v pl topicinde erhana burdada bana cemkiriyorsun. ne kadar buyuk yaran varsa bir turlu kapanmak bilmedi.

Kendini kaf dağında gören herkeze, bazı olayları öle olmasını istediğinden yanlış gören ve yansıtan herkeze cevap veririm üşenmeden.

bir zahmet beni olayların içine çekmeyin. Bir durum olduğu vakit zaten gerekli açıklamaları örnekler ve kanıtlar eşliğinde sunarım ben.. Onun dışında gerisi boş muhabbet..Dili olan konuşuyor nasıl olsa.. :)
Mesaj tarihi:
Gluposti said:

Bende bi kere Primary verildim, FC miyim neyim anlamadım ki?

hirr'dende değilim,corpları karıştırdılar galiba...

Olur ole hatalar ustune alinma sen
Mesaj tarihi:
lol.

Red Alliance v NC savaşını ilgilendirmeyen mesajlardan kaçınırsak sevinirim. konuyu tartışmaya devam edebiliriz.

Savaş şu anda oldukça durağan, bu akşam 2 carrier patlattı NC maelstrom filosu. onun dışında pek bir aksyon olmadı.

şimdilik superler sahadan çekilmiş durumda.
Mesaj tarihi:
Önceden planlanmış bişey yokmuş, WN brick e hot drop yapıyo.Brick yeterince hictor getirip onları NC cap fleeti gelene kadar hayatta tutmayı başarıyo
Mesaj tarihi:
abicim heavy indictor leri hayatta tutmakda bir taktikdir. o ms lerde hiç mi neutcu adam yokmuş yada Jamming yapacak adam da mı yoktu da script li bubble cihazını devre dışı bırakamadılar_?
Mesaj tarihi:
Kullanim alanin fleetler degil sanirim, fakat carrierlarda remote rep /shield mutlaka olmali. Ayrica insanlar ne kadar gereksiz oldugunu dusunsede local repin ozellikle archonda cok gerekli olduna inaniyorum, cnku buyuk savaslarda rrin gelmesi gecikebiliyor ve overheat edilmis lcal repler hayat kurtarabiliyor.
Mesaj tarihi:
abi carrier ı support olarak götürdüğünde capital shield rep takıyorum 2 tane zaten. bazen adamı overload bile kurtaramıyor. primary olunca sıkıntılı oluyor DPS.
Mesaj tarihi:
Tek basina elbette kurtarmaz hele primaryde asla, fakat over heat edilmis 2 local repin tamamen etkisiz oldunada inanmiyorum. Her cap savasi blob degil. Yada her cap savasi cap vs cap degil.
  • Yeni Oluştur...