Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Allaince v NC cap savasi

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

megetege said:

Glatheros said:
ayrica isin gucun bu foruma senden baska post atanlarla kavga etmek. rahat duramiyorsun. nc v pl topicinde erhana burdada bana cemkiriyorsun. ne kadar buyuk yaran varsa bir turlu kapanmak bilmedi.

Kendini kaf dağında gören herkeze, bazı olayları öle olmasını istediğinden yanlış gören ve yansıtan herkeze cevap veririm üşenmeden.

bir zahmet beni olayların içine çekmeyin. Bir durum olduğu vakit zaten gerekli açıklamaları örnekler ve kanıtlar eşliğinde sunarım ben.. Onun dışında gerisi boş muhabbet..Dili olan konuşuyor nasıl olsa.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

lol.

Red Alliance v NC savaşını ilgilendirmeyen mesajlardan kaçınırsak sevinirim. konuyu tartışmaya devam edebiliriz.

Savaş şu anda oldukça durağan, bu akşam 2 carrier patlattı NC maelstrom filosu. onun dışında pek bir aksyon olmadı.

şimdilik superler sahadan çekilmiş durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanim alanin fleetler degil sanirim, fakat carrierlarda remote rep /shield mutlaka olmali. Ayrica insanlar ne kadar gereksiz oldugunu dusunsede local repin ozellikle archonda cok gerekli olduna inaniyorum, cnku buyuk savaslarda rrin gelmesi gecikebiliyor ve overheat edilmis lcal repler hayat kurtarabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...