Moss Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Zamaninda baltanin soyledigi gibi "hep Rzr gemilerine daliyorlar" :D olmaz olmaz demem bu oyunda rus bunlar hastalar imperian ve hirr e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 en cok kim egosunu tatmin etti son olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bende bi kere Primary verildim, FC miyim neyim anlamadım ki? hirr'dende değilim,corpları karıştırdılar galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordElminster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 megetege said: Glatheros said: ayrica isin gucun bu foruma senden baska post atanlarla kavga etmek. rahat duramiyorsun. nc v pl topicinde erhana burdada bana cemkiriyorsun. ne kadar buyuk yaran varsa bir turlu kapanmak bilmedi. Kendini kaf dağında gören herkeze, bazı olayları öle olmasını istediğinden yanlış gören ve yansıtan herkeze cevap veririm üşenmeden. bir zahmet beni olayların içine çekmeyin. Bir durum olduğu vakit zaten gerekli açıklamaları örnekler ve kanıtlar eşliğinde sunarım ben.. Onun dışında gerisi boş muhabbet..Dili olan konuşuyor nasıl olsa.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 haydaaa gene başlıcak şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 LordElminster said: Dili olan konuşuyor nasıl olsa.. :) Aynen. Yeniden başlamaz merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obestinaye1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ohh Ohh herkes stresini atmış...ayar oluyorum şu ruslara buda ayrı bi konu tabi>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Gluposti said: Bende bi kere Primary verildim, FC miyim neyim anlamadım ki? hirr'dende değilim,corpları karıştırdılar galiba... Olur ole hatalar ustune alinma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sana güzel bi haberim var, bende oynamıorm artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 titan Ruslarda bi titan lose verdiler... ayrica bu titan pilotuda titan fitlemeyi bilmiyor tracking link takmis!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 lol. Red Alliance v NC savaşını ilgilendirmeyen mesajlardan kaçınırsak sevinirim. konuyu tartışmaya devam edebiliriz. Savaş şu anda oldukça durağan, bu akşam 2 carrier patlattı NC maelstrom filosu. onun dışında pek bir aksyon olmadı. şimdilik superler sahadan çekilmiş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 CCCP B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Güneydeki Alliance larda bu low secde savaş taktikleri ile ilgili bariz bir eksiklik var. Low Sec de sapıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 southern fairies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Savas taktigi diye soyledigin 2 sey var zaten ya hot drop yada blob bu ikisi dısında taktik yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Önceden planlanmış bişey yokmuş, WN brick e hot drop yapıyo.Brick yeterince hictor getirip onları NC cap fleeti gelene kadar hayatta tutmayı başarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abicim heavy indictor leri hayatta tutmakda bir taktikdir. o ms lerde hiç mi neutcu adam yokmuş yada Jamming yapacak adam da mı yoktu da script li bubble cihazını devre dışı bırakamadılar_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Fitleri kest :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi harbi hiç birinde neut yok ya bunların. hadi neut u geçtim remote ecm burst var ya. heavy ECM drone kullansalardı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Hot drop team iste farkindaysan full dps fitlemisler drone link vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sc nin high slota officer neut koymamak malliktan baska degil hele remote ecm burst olmamasi beni lutfen tackle edin demek. İyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben chimera ya 3 neut 1 shield booster koyuyorum ne olur ne olmaz diye. web felan yersen istasyona girene kadar seni ayakta tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Kullanim alanin fleetler degil sanirim, fakat carrierlarda remote rep /shield mutlaka olmali. Ayrica insanlar ne kadar gereksiz oldugunu dusunsede local repin ozellikle archonda cok gerekli olduna inaniyorum, cnku buyuk savaslarda rrin gelmesi gecikebiliyor ve overheat edilmis lcal repler hayat kurtarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi carrier ı support olarak götürdüğünde capital shield rep takıyorum 2 tane zaten. bazen adamı overload bile kurtaramıyor. primary olunca sıkıntılı oluyor DPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Tek basina elbette kurtarmaz hele primaryde asla, fakat over heat edilmis 2 local repin tamamen etkisiz oldunada inanmiyorum. Her cap savasi blob degil. Yada her cap savasi cap vs cap degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar