marvella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Çok merak ettigmden dolayi soruyorum acaba ayhani veya sabriyi isteyen varmi takimda :D ayhan gibi bir futbolcuya Galtasaray klübüne daha ne kadar zarar vermesine tahammül ederler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kapatın gitsin gs'yi. yenisini kurarsınız yeni galatasaray diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mustafa Sarp'sız anket olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kewell olmamış orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 onu çıkar hepsine basalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 coklu secenek olmadıgı surece bu anket her turlu fail. ama ben baskan olsam sezon sonu su adamları hic dusunmeden gonderirdim; ayhan barıs sarp emre colak hakan balta serkan kurtulus aykut aydın kazım zapata arda baska turlu duzelemez kulup artık. su adamların hicbiri gs'de oynayacak kalitede degil arda dısında. onun gitmesi lazım ama artık. hem gs'nin hem arda'nın kurtulması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 evet o öküz mustafa pars i untmsm :d kewellda bence cok faydali degil onun yerine arda var o adam yerine iyi bir sag bek öneriyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Sabriden daha iyi kaç Türk futbolcu var??? Bıktım usandım bu Sabri takıntısından GS taraftarının. GG GG GG dolduracaksınız bunun altını, Yok kardeşim işte. Ben de isterim xavi'ler messiler dolsun takıma ama memlekette yok.Yedinci milli takım teknik direktörü de milli kadroya çağırdı, vazgeçemiyo sabri'den, hiçbiri bilmiyo bi GS tirübünleri biliyo bu işi. Nefret etme üzerine taraftarlık. Kaç senedir herşeyiyle takımı için çırpınıyor bu adam yahu. Ayıp denen bişey var. Sinirlendim gene akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 toginin listesini onayladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aman sakin usta :D tmm sabri kalsin anlastik :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sostizm said: Sabriden daha iyi kaç Türk futbolcu var??? Bıktım usandım bu Sabri takıntısından GS taraftarının. GG GG GG dolduracaksınız bunun altını, Yok kardeşim işte. Ben de isterim xavi'ler messiler dolsun takıma ama memlekette yok.Yedinci milli takım teknik direktörü de milli kadroya çağırdı, vazgeçemiyo sabri'den, hiçbiri bilmiyo bi GS tirübünleri biliyo bu işi. Nefret etme üzerine taraftarlık. Kaç senedir herşeyiyle takımı için çırpınıyor bu adam yahu. Ayıp denen bişey var. Sinirlendim gene akşam akşam. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 niye futbol değil ayrıca mustafa sarp yok o listede ahahahahaah bide gitmesi gereken en az 7-8 adam var aykut arda ayhan servet MUSTAFA SARP aydın sabri kazım zapata en acilleri bunlar kazımı falan unutmusum yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Sabri'nin üstüne kursunlar takımı be, eski GS ruhunu, o savaşçılığı falan bir tek o gösteriyor. En iyi 2. yerli sağ bek. Cana'dan sonra 2. kaptan olmalı. toggie'nin listesinden de Emre Çolak hariç diğer hepsi bence de gitmeli. Emre kiraya verilsin, güçlenirse iyi topçu olacak. Oynayabileceği takıma giderse hem tecrübe kazanır hem de güçlenebilir. Baktık halagüçlenmiyor o zaman yollarız ama adam daha 18 yaşında, erken direk gözden çıkartmak için o kumaşta bir adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bence mustafa sarp gayet iyi bi oyuncu. gs ona ayak uyduramıyo. hemde guzel konusuyo kameralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 emre daha ne güçlencek ya.onun güçlenmesini mi beklicez kaç yaşına gelmiş aydından da emreden de topcu olmaz sabride gitsin.kaç sene oldu hala aynı adam.onun milli takımda ve gsde oynuyor olması turk futbolunun ayıbıdır ugur uçar sakatlanmasa o formda oldugu zzaman ne güzel olcaktı prates bile sabriden iyiydi ya.çok kötü abi adam.hala ilk defa maça cıkıomus gibi heycanlı bacakları anlamsız hareket ediyor.hala hala bir maçta olumlu ortası yok ya. şut hala çekemiyor.taç bile kullanamıyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ayhanin herhangi bir maci kurtardigini hatrlayan varmi ben hatırlamyrm meraktan soruyrm yanls anlaslmasn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kaç yaşına geldi dediğin adam 92'li be, barely legal herif sdfdsf Sabri konusunda tartışmaya girmem zaten, kesinlikle futbolu bizde bırakmalı diye düşünüyorum. Daha iyi bir Türk sağ bek getirene kadar gayet yeterli. Ruhu yeter ayrıca edik: Ayhan tabii ki maç kurtardı, pek çok defa belki de. Çok iyiydi bir zamanlar ama artık çok yaşlandı ve rezil oynuyor. Derhal gitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi sabri'de savascılıkla yeteneksizligin sentezi var. sag bekte oynadıgı zaman cok faydalı oluyor. ama hagi'nin kadroya girecek adamları secip random tusuna bastıgında sabri'nin yeri gobek falan cıkınca benim beynim eriyo ya. sadece pres yapacak diye bu adam ilerde oynatılır mı? en cok kosması gereken adamlar beklerdir, ve sabri hem kosup hem yorulmayan, hem de esas pozisyonu bek olan bir adam. bunu bozmanın anlamı ne yani? madem ortasahada pres yapacak adama ihtiyacın var culio ve kazım'ı niye aldın? ulan deliriyorum su adamın bizim td'miz oldugunu hatırlayınca ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 marvella said: ayhanin herhangi bir maci kurtardigini hatrlayan varmi ben hatırlamyrm meraktan soruyrm yanls anlaslmasn var. son sampiyon oldugumuz sezon sivas deplasmanında sol ayakla 90'a gömmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 toggie said: marvella said: ayhanin herhangi bir maci kurtardigini hatrlayan varmi ben hatırlamyrm meraktan soruyrm yanls anlaslmasn var. son sampiyon oldugumuz sezon sivas deplasmanında sol ayakla 90'a gömmüştü.[/quote okedir:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… marvella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ayhana 1 kisi oy vermis ben daha fazla bekliodum kim o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bu senede bi maç aldı bize ya.enteresan bi gol attı 1-0 aldık konya maçı mıydı neydi abi sabri kanattaykende kanser ediyor ya.her maç 2 tane güzel orta yapsa razıyım hala tribüne.hani kalecinin üstüne falanda değil.tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kewell'a oy verenler de fenerli falan herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kewellda gitmeli bence. oynadıgı zaman cok faydalı oluyor.ama oynadıgı zaman. sürekli sakatlanan adamlar senede 3 tane güzel maç yapacak diye boşa kontenjan harcamasın cok seviyorum adamı ama malesef gsnin toptan degişmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kewell çok maaş almıyor ki, zaten 10 yabancı kontenjanı var. Oynamazken tribünde otursun, çekirdek yesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
marvella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ayhana 1 kisi oy vermis ben daha fazla bekliodum kim o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bu senede bi maç aldı bize ya.enteresan bi gol attı 1-0 aldık konya maçı mıydı neydi abi sabri kanattaykende kanser ediyor ya.her maç 2 tane güzel orta yapsa razıyım hala tribüne.hani kalecinin üstüne falanda değil.tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kewell'a oy verenler de fenerli falan herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kewellda gitmeli bence. oynadıgı zaman cok faydalı oluyor.ama oynadıgı zaman. sürekli sakatlanan adamlar senede 3 tane güzel maç yapacak diye boşa kontenjan harcamasın cok seviyorum adamı ama malesef gsnin toptan degişmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kewell çok maaş almıyor ki, zaten 10 yabancı kontenjanı var. Oynamazken tribünde otursun, çekirdek yesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar