Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 başlığı doğru yere mi açıyorum bilmiyorum. neyse efenim, şimdi elimde greenboxta çekilmiş hd görüntüler var. after effects'e yüklediğim keylight plug-in'iyle bunları keyliyorum. tam keyleyememesi haricinde çıkan başka bir sorun beni sıkıntıya soktu. greenbox keylendi tamam ama geriye kalan görüntülerin üzerinde videoyu oynatınca böyle kımıl kımıl bişeyler oynuyor. key işleminin nasıl gerçekleştiğini görmek için siyah ve beyaz halde göster diyorum, beyazlar gayet beyaz, siyahlar da gayet siyah. yani teorik olarak temiz bi şekilde keylemiş olması gerekiyor. fakat bu görüntüler üzerinde oluşan oynayan lekelere anlam veremedim. böyle sanki görüntü kalitesi baya bi düşmüş gibi oluyor. nasıl çözülür bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 cok ufaktan balsmıs olucam ama, full qualitymi bakıyosun preview'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 şimdi direk export alarak bakıcam da, program kilitlendi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 galiba sorunu buldum ama son bi export yapayım bakalım. keylight'ın içinde Replace method diye bi seçenek var, soft colour seçili default olarak. onu source yapınca geçti galiba noise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ha maski'ın layer propertiesi yüzündenmiş olur öle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar