Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul Açılma Tarihi

shapshal

Öne çıkan mesajlar

okullar tam olarak kaçnda açılıo? ted eyüboğlu vs 6sında açılıo sanırım diğerleri de 13ünde ama emin olamadıım için soriim dedim abim fln tede gittiği için 6sında açılıo onun okulu ondan dierlerini tam bilmiyorum süper liseler anadolular fln[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

giremedim biyere yaw :(
süper liseye gidicem heralde olmadı tede..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

razı oluoz işte napalım düzden iyidir :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

13 eğlül hmm 12 eğlüle yakın güne getiriolar ya okulların açılma tarihlerin izaten sevmediğim bi tarih olan 12 eğlülden 2 kat daha fazla nefret ediorum:-)[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

bogle sısteme kafam girs.n
yaw dershane basladı haftada altı gun 2 den 7 ye kadar yuh be dedım (fınal dershanesı)
butun yaz yattık sımdı haftada 6 gun gunde 5 saaat ders bıde ozel ders sabahları haftada 4 gun nefes alamıom yaa a
bıde okul acılacak okulun acılması nı ıstıyorum kı su kurslar hafıflesın dıye[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...