Proxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 neden olur bu genelde ahşaplardan ve televizyon sehpalarından geliyor[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kurtçuklar bizim odadaki gardolaptanda geçeleri Tak diye ses geliyor[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!!
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 annen seni küçükken iyi kandırmış :P onlar böcük ses böcüü[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 tahta kurusu eheh sevimli yaratiklar aslinda ama ev sessizken bir gun mobilyalarin yikilma sesini duyarsin yakinda[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=87416 Şuraya yatay geçiş yapabiliriz eeheh :)[signature][hline]Üzüldüm...
arc Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 o mobilyalar eskimiş, tanıdık mobilyacı var yazıyorum adresi Ankara Siteler....[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 zorla garbage yapıyosunuz ha[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 <--- günahım ne kurtçuklar yiyordur dedim[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!!
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: fizban, 03 Eylül 2004 19:27 tarihinde demiş ki: geceleri olur genelde. ısınır televizyon misalen, ısıyı hedeye iletir. orası biraz genleşir falan filan. ya da güzel bi biçimde salladım. yoo gayet de doğru gece gündüz arasındaki ısı değişimlerinden, ya da gün/gece içindeki değişimden oluyor, ek yerlerindeki genleşme ve büzülmeler yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kurtlardan da olur o. bizim pencereyi kemiriyolar ordan biliyorum. böle kırrrtt kırrrrt diye geliyo ses.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 televizyondan gelen sesler genelde arkasından gelir ve fizbanın salladığı ısı alışverişiyle de ilgisi var (gözlem sadece :P) mobilyalardan gelen tıkırtılara öcü gibi yorumlar yapılması hem neşeni yerine getirecektir hem de rahat uyumanı sağlayacaktır. dimi? :P[signature][hline]
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 belki mobilya öcüsüdür bu olamazmı ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kestikleri agacin ruhu belki aci cekiyordur . ruhunu huzura kavusturmak lazim[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 tamamen genlşemeden dolayı.o kadar saat çalıştıktan sonra televizyon eski hacmine dönüyor.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yattığım yerin yakınındaki televizyon bi keresinde öylebi çatır çutur etmiştiki 3-4 sn. sürmüştü.ananı avradını sülaleni,hığaaa modunda fırlamıştım yataktan. others ın dvd sini seyretmiştim gergindim
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bazen bu sesler yuzunden yerimden hopluyorm ole bir anıma geliyor k, ehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya karafatma abi sen niye korkuyonki sonucta karafatmasın sen :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]Savaş gazisiyim savaşta arka kolumu ön bacağımı kaybettim ama yıkılmadım biraz sendelendim son hatırladıklarımsa gomtanım fedaykinin kükremesi Silahhh Omzaaaa ve bize görevimizi vermesi görev:Kırmızı başlıklı kız operasyonu bilrsiniz kırmızı başlıklı kızı işte biz tarih yazmak için o hikayeyi değiştirmek için onu kurtarmaya gidiyorduk evin britain territory kuzey ormanlar civarında olduğunu bilgi edindik ve helikoptere 5 arkadaş bindik ufak bi harekatla kırmızı başlıklı kızı kurtaracaktık taki ormanda o salak sarhoş makinst tireni kırmızı ışta qecirmesi sonucu bize çarpması aslında (öhüüüü bööhüüüü) yol hakkı bizimdi (öhüüüüü böhüüüü) çarli tam geçiyordu o anda sarhoş tireni üzerimize sürdü ve kaza oldu tarihe girdik ama ilk helikopterle tirenin kazasını gerçekleştiren insanlar olarak ben bir gaziyim ve torunlarıma kırmızı başlıklı kızın hikayesini anlatıyorum tabi sarhoş makinistide.. [/spo]
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ev sessiz amna mobilyalarda ses yok[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bizim evden de geceleri tırnak kesme sesi geliyor ama bariz tırnak kesme sesi böyle "çıtttt" "çıtttt" diye[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kesilen tirnaklarin ruhu belki aci cekiyordur . ruhunu huzura kavusturmak lazim[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Öne çıkan mesajlar