solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0ctuk.VVd.VjzsuVzck.VhcdoRMz (unrestrained ta alınacak)tam save edemiyorum nedense 1-2 talenta değişiklik varda arkandaki healera güvenmiyorsan uzaktanda nerdeyse yakındaki gibi çalışıcaksan Pragon ağırlıklı (kimisi dual wield sevmez ama) bu talentı öneririm. Nerdeyse rangedda melee kadar sağlam vurucak skill var Mobility zaten hat safhada he baktın öne geçersen açılırsan çok dmg yemiycen bas chargeı al akıllarını (wowdaki fury warriora benziyor ama dmginin çoğunu rangedda yapabiliyor). Tabi denemediğim için kesin birşey söyliyemem ama ben bu talenta bittim dps warrior oynarsam böyle birşey yaparım he guildde warfrontlarda heal atıcak güzide arkadaşlarımız olursa Reaver (dotter+survival(self heal)+curser+tank) ağırlıklı PvP tankta oynamak isterim ^^ Warrior ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Pre-orederı dün yaptım buarada perşembe cuma yanınızdaym umarım (Edriel) Edit: clientle ilgili birşey indiremiyoruz değilmi ? illa perşembeyi bekleyip full öylemi indiricez -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Client ı bu gece bekliyoruz artık ancak bi takım dedikodular dönmekte gelecek olan clientın 10gb+ olacağı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sardius said: Sannin said: abi en az 3 tane tank var guildde..Gerek varmı bana? dps warrior git yavrum? dönersin tanka ilerde lazım olursa:) keza ben öle yapıcam. main olarak dps gidicem ama lazım olursa tanka gecerim. tabi tanklık ile dps itemleri farklı ama yavas yavas hepsini elde etmek lazım:) Ya Sarius war da ki gibi oynıycaksan işimiz var biz healerların .. harra hurra dalıyodun en önden haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 değil mi sonrada vent. te bağırıp dururdu biz healerlara "heal gelmiyor abi olmazki böyle" diye :) neyse ama biz onu öyle sevdik bağrımıza bastık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 gecen bi ziyaret ettim venti HeadHunter epeyce yardımcı oldu insallah istedikleri gibi devam ederler basarılar dilerim (pekcok oyunu release de ya da preorder ile aldıktan sora 1 aydan once oyuna baslamama kararı aldım ama sizleri takipteyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Jaruza said: değil mi sonrada vent. te bağırıp dururdu biz healerlara "heal gelmiyor abi olmazki böyle" diye :) neyse ama biz onu öyle sevdik bağrımıza bastık :) Hehe ben gerçi karşı taraftaydım iyi oluyodu heal alamadan yatırıyoduk sardiyi haha :) Bu arada bende ZH deyim hayırlı olsun herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 vay terbiyesizler... burda durum daha vahim reyna. warda yine tank spec dolanıyodum burda hep dps:) yani daha cok heal lazım. sireyede o yüzden cleric actırdım zaten. personel healer icabıı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hoşgeldin o zaman reyna :) iyi oldu ya sardi jaruza toy berdush genco saninn falan hem karşılıklı hem yan yana oynadığım bütün war tayfa burda nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Client geldi arkadaşlar.Yeni oyunu kurmadan önce eski beta yı uninstall etmeyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Beyler önce clientı silin.İster program ekle /kaldır dan isterse Windows 7 kullananlar C>Kullanıcılar>Mevcut Kullanıcı>AppData>Local>RIFT klasörünü silsinler..ikiside oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sardi acayip kararsızım.Yani aslında tank oynamayı hiç istemiyorum.Ama cidden çok elzem bi ihtiyaç halindeyse oynıcam. Oyunun ilerki aşamalarını düşünüp cevap verin ZH ekibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Şuan guild roster da 5 adet tank gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sannin said: Sardi acayip kararsızım.Yani aslında tank oynamayı hiç istemiyorum.Ama cidden çok elzem bi ihtiyaç halindeyse oynıcam. Oyunun ilerki aşamalarını düşünüp cevap verin ZH ekibi.. abi hic istemiyorsan oynama ızdırap olur sonra:) ne istiyorsan onu ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 o zaman ranger+sabo diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ventde bir merhabalaşmadan approve olmuyor herhalde application.Çünkü karakteri roster a ekleyemedim. şuan işyerindeyim, akşam evden girerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 tank olacak arkadaşlar.. piyasada ciddi anlamda tank video ve rehberleri var.Boş geçmeyin onları bugün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 link koyabilirsen sevinirim sannin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Hocam haliyle ingilizce.. sadece tanklar değil herkes okusa ve izlese güzel olur. http://www.tanktelara.com/guides/ http://www.tanktelara.com/videos/ http://www.zam.com/bffreport.html?bffreport=56 En sağlamıda bu http://www.riftjunkies.com/rift-junkie-guides/#DungeonGuides Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Link ler için teşekkürler. Evet son link harbi sağlammış bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Şööööle bi canlandırayım..renklendireyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 European Severs * Blightweald - EN PvE * Cloudeborne - EN PvP * Steampike - EN PvE * Icewatch - EN PvE * Argent - EN RP * Firesand - EN PvP RP * Whitefall - EN PvP * Brutwacht - DE PvE * Trübkopf - DE PvP * Akala - DE RP * Brisesol - FR PvE * Rubicon - FR PvP Cloudeborne / Whitefall ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 İki serverdan biri ancak hangisi? Defiant guildimiz de Zerg Hostile ile aynı serverda olacak. Cloudeborne mu desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 cloudborne full çekecek...girmek çıkmak dert olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kalabalık server olsun ya mmo olduğunu unutturmasın oyun -.- eninde sonunda serverlar açılır zaten dağılım olur. Head startta full olan servera release de girmez adamlar heralde fazla. Bende Cloudeborn dan yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar