sardius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 haha dogru yolu buldu diye niye laf ediyosun ki:) bak sannin bile yola geldi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 evet abi vent dolu işi olmayan cıksın bakayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sardius said: haha dogru yolu buldu diye niye laf ediyosun ki:) bak sannin bile yola geldi:P Haha :) Dur bakiyim sercanla bi konuşiyim .. Bu arada cleric lazımmı yoksa hiç kasmıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sorduğun soru mu ya cleric herzaman lazım hic olmadı pocket healer yaparım seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 cleric açıkcası lazım elimizde 3-4 tane var ama bir kaç tane daha lazım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 beyler tank durumumuz nasıl? rogue düşünüyorum ama çok sıkışıksa açabilirimde tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Biraz bilgi almak için vente gircektim ama dolu yavs konuşmayan afk olan varsa müsade edebilirmi acaba .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 özellikle tank ve cleric gelmek isteyen arkaşlar çok makbule geçecektir. Ventte genel toplantı olduğu için çıkabilecek olduğunu düşünmüyorum fakat vent sistemini aldığımız yerdeki ödeme sistemi sorunu çözülürse direk yükselteceğiz limiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Zerg Hostile resmi ventrilo serverı bir kez daha değişti. 35 kişilik yeni ventimizin adresi aşağıdaki gibidir. zh.guildvent.net 8430 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Yani kankamı ayarlayabilirsem cleric olarak gelicem .. öyle başkaları gibi dps im ben heal atmam cinsinden değil full healer olarak gelicem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bekleriz tabi yeni vente gel tanışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mert hallettim ventide senin işin vardı sanırım bende çıkmam lazım şimdi artık yarın konuşuruz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sitemize artık www.zerghostile.com domaininden de bağlanabilirsiniz. Headstart öncesi Guild Roster bölümündeki tüm karakterler silindi/temizlendi. Üyelerimiz lütfen tekrar karakterlerini eklesinler. Lvl'a 1 yazsınlar. Hiç bir seçeneği boş bırakmasınlar. Main rollerine ait 3 souluda lütfen doğru şekilde girsinler. Bilginize sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Full Screen 720 HD http://www.youtube.com/watch?v=hEZbQqXXC1U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sitede bir sorun var galiba acilmiyor bende katilmak istiyorum warhammerden gelmeyim bende suanda lvl 21 rouge var sabotage spec asdas :D nasil istibat kurarim acaba guildle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Site çalışıyor ama birde şu link dene istersen http://zerghostile.guildlaunch.com . Ayrıca site gördüğün vent bilgileri ile de sana yardımcı olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi en az 3 tane tank var guildde..Gerek varmı bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Guild in gm i kim? Patiden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sannin said: abi en az 3 tane tank var guildde..Gerek varmı bana? dps warrior git yavrum? dönersin tanka ilerde lazım olursa:) keza ben öle yapıcam. main olarak dps gidicem ama lazım olursa tanka gecerim. tabi tanklık ile dps itemleri farklı ama yavas yavas hepsini elde etmek lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hacı yok ya su main tanking işini bi organize edelim.eğer görev paylaşımı yapıldıysa tankda varsa açmıcam.application ı da ona göre yapıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 warrior dps sevmedim abi.belkide warfront da heal almadığımdandır..bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 main tank ben ve mert var rra bunun dışında 1 kişi daha var tank olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 dreagloth said: Guild in gm i kim? Patiden mi? :) ben, rra ve nevarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sannin said: warrior dps sevmedim abi.belkide warfront da heal almadığımdandır..bilemedim. heal almadıgından o emin ol:) ön saflarda heavy giyen dps ler olmadıgı sürece diger dpsler hayatta iş yapamaz:) bize ihtiyacları var:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar