interperez Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Dönen muhabbeti bilmiyorum filan da oyunu bu kadar ciddiye almak neden. Bide rage quit filan yapılırda o laflar olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 arkadaşlar oyunumuza bakalım.muhabbetimzie bakalım.gerek yok boyle gerilmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 spesifik bişeye ihtiyaç var mı guildde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 sana ihtiyac yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 TM said: yazık yazık istediğinizi yazın bundan sonra bu konuya guild hakkında birşey yazılmayacak. ne karaktersiz ne dengesiz xt fcyghıjokplğş~itgzxlv insanlarısınız siz... Kanınız bozuk kanınız size başka söze yok bu mesajtan sonrada bu konya bakmam ne bok yerseniz yiyin. sizin gibi insanlara yazık... allah biliyor bu terbiyesizliğinizin bedelini en sevdiğinizden çıkartsın.. Sen gm sin, bilmem kaç kişinin liderisin, bu ne biçim konuşma, forum adabını, buradaki insanlara duyman gereken saygıyı bırak, kendi guild`indeki insanlar şu yazdığın yazıyı gördüğünde ne düşünecek. Forumdan olan insanları tanımasam, senin mantalitene sahip insanları toplamışsın diyeceğim ama, değil. Tanıdığım herkes, düzgün adamlar. Şurada söylenen hiçbir şey, böyle bir çıkışı haketmiyor, dolayısıyla sorunun sende olduğunu düşünüyorum, guild`in diğer iki lideri de senden farklı bir görüntü çizmiyor maalesef. Sakinleşip gelene, ya da gelmeyene kadar konunuzu kitliyorum, guild`in forumda ismi geçen üyeleri öm yoluyla bana ulaşıp açmamı isteyebilirler lakin sizin için yapmayacağım bir şey bu. İyi oyunlar, umarım gerçekten server`ınızın en iyi guild`i olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Gelişmeler üzerine, Rra dan gelen istek üzerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ne isteği abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Anlaşılmamış ne dediğim, yoğun istek üzerine açıklıyorum, gerçi bir önceki sayfayı okusaydınız anlardınız. Konu kitliydi, Rra dan gelen istek üzerine, guild de gelişmeler olduğu için, tekrar açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 spoiler verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 konunun tekrar aktif olabilmesi yönünde talebimiz kabul edildiği için teşekkür ederiz. siz sevgili rift severlere forumda ayrı kaldığımız süre içerisinde guildimizin katettiği yoldan guild tanıtımımızın sağlıklı devam edebilmesi için nacizane bilgi vererek biraz bahsetmek istiyorum şuan itibari ile 41 guild üyemiz level50'dir. toplam üye sayımız ise; 86'dir. pvp'de kat ettiğimiz yolu benim anlatmam yada anlatabilmem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama pvp için söyleyebileceğim open worldde genelde zerg usulü ilerlediğimiz için kendimizi başarılı görebiliriz, oynadığımız serverında warfontlardaki en aktif guildiyiz. buna defiantlarda dahil. herangi düzenli faction savaşı, guild savaşı, rvr vs daha oturmadığı ve olmadığı için guildin pvpdeki başarısını taçlandırabilecek yada başarılı olup olmadığına ışık tutabilecek bir imkana şuanda bizler sahip değiliz. pve için anlatabileceklerim; normal instanslardan sonra expert instanslarda şuan guildin olağan faaliyeti arasına, yani farm statüsüne girdi. raid instans greenscale en aktif olarak ilgilendiğimiz pve progressimiz. ilk boss Duke Letareus'u guildimiz kesme başarısını gösterdi. yeni oyuncu alımımız devam ediyor, sitemizden başvurabilirsiniz. Guild Perkleri Killing Spree: 1 saatlik bu buff birini öldürdüğünüzde 6 sn boyunca critic vurma şansınızı %9 arttırır Call of the Ascended: Tüm raid üyelerini %10 health ve manaları ile birlikte resleyebilirsiniz Summon Guild Rally Banner: Tüm guild üyelerini istediğimiz noktaya teleport etmemizi sağlar Foe Hunter: %6 daha fazla Favor kazanırsınız Cache Finder: Expert dungeonlardan gelen ödüller %15 daha iyi olur Guild Aktiviteleri Pazartesi: Raid Rift 20:00 Çarşamba: Raid GS 20:00 - 02:00 Perşembe: PVP 20:00 (World PVP) Cuma: Raid Rift 20:00 Pazar: Baron ve Akala 20:00 (World Bosslar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ooo supersiniz, greenscalede ilk bossu kesmissiniz gercekten tebrik ederim. ulan oyle bir yazdim ki sanki alay edermis gibi oldu ama ciddiyim bu konuda , bu kadar kisa surede diger guildlerin daha 5 man yapamadigini dusunursek, sizlerin 20 kisilik raidi cikarip ilk bossu kesmis olmaniz super bir sey. basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 gerçekten ilk satır dalga geçer gibi olmuş :) aşayı yazmasan alınırdım aslında gerçekten kolay olmadı o ilk bossu kesmek. zaten serverımız oyunun gerisinden geliyor guildimiz ise first shard çekemedi bu bossta ama 20 side aynı guildden olan ilk raid takımıyız yani daha önce o bossu kestiler ama 15 + 5 pug raid ile. o yüzden kendimizce bunu ciddi bir başarı sayıyoruz ama oyunun genel gidişine baktığımızda bir çok serverda bir çok guild ilk bossu bizden çok daha önce kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 önemli olan son boss'u önce kesmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dunya pek ilgilendirmiyor beni acikcasi, muhim olan bizlerin ne yaptigi. dunya guildlerinin isleri daha kolay, sonucta daha kolay hardcore ekip topluyorlar, amaclari belli olan kisileri buluyorlar, pvp ise sirf pvp pve ise sirf pve ye onem verebiliyorlar, baglantilari, gecim sartlari kulturleri bile mmolar icin daha uygun. duygusal baglarida daha az bize nazaran :) ayrica begenmediklerini hemen atip baskasini alabilmek gibi luksleri var. sonucta raidde birinimi begenmedin atiyorsun aliyorsun birini en kotu 18 kisi isen aliyorsun ekstra 2 kisi daha yapiyorsun raidi sonrasinda begendi isen zaten adam atliyor hemen guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 saol kanuni moral oldu, zira bugün guildden endlevel arkadaşlardan ayrılanlar oldu. kendi guildlerini kurdular. yinede sağlığımız yerimizde çok şükür bu mesajı yazdığım saat itibari ile halen 25 onlinei olan çoğu 50lvl olmak üzere bir guildiz ama sanıyorum greenscale haberlerimiz biraz sekteye uğrayacaktır. netekim yine en iyi yaptığımız işi birkez daha yapmak zorunda kalacağız. yeni oyunculara artık daha açız. bu vesile ile bunuda belirteyim. zaten konunun tekrar canlanmasını bu sebeple istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Tekrar başarılar, kolay gelsin arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Nazar degdirdiniz iste. Amma ozenmistim oysa ki... Ben daha 2 kere T1 bitirebilmisken adamlar 20 kisilik raid yapip boss kesmisler. O dalgalanma tum guild'lerde var gibi su an. Ilk bedava ayin bitmesiyle ortalik karisacak. Oyunun gelecegi onumuzdeki 2 aya bakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 heh bizimki dalgalanmanın ötesine gecti. dalga büyüdü, kıyıya yanastı, kırılmayı yasadı ve sahile vurdu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ilk konu yüzünden bazen bize katılmayı düşünüpte yanlış serverda açan arkadaşlar oluyormuş o yüzden sık sık bazı bilgileri en azından son bir kaç sayfada tutmaya çalışacağım, malum paticikte konu güncellemesi yapamıyoruz web: zerghostile.guildlaunch.com vent: zh.guildvent.net 8430 server: Imperium EU taraf: Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 RRa said: Guild Perkleri Killing Spree: 1 saatlik bu buff birini öldürdüğünüzde 6 sn boyunca critic vurma şansınızı %9 arttırır Call of the Ascended: Tüm raid üyelerini %10 health ve manaları ile birlikte resleyebilirsiniz Summon Guild Rally Banner: Tüm guild üyelerini istediğimiz noktaya teleport etmemizi sağlar Foe Hunter: %6 daha fazla Favor kazanırsınız Cache Finder: Expert dungeonlardan gelen ödüller %15 daha iyi olur Bu topic sayesinde fark ettim perklerin kalitesini, ne imba perkler abi bunlar.Ne güzelmiş.Hemen guild levela veriyim kendimi. Hem 50 hem alt ile oynuyorum şu anda.Oyunu sevdim oldukça bir gün guardian açıcaktım, onuda sizin yanınıda açarım artık hala yola devam durumda olursanız. Başarılar dilerim sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 update... Guild Level: 6 Yeni Perkler: %6 olan favor gain %9 oldu ve artık her killde %10 'da hp geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 update: guild lvl9 aktif olarak oynayan üye sayısı 68, akşamları online sayısı 30-35 oluyor. guild aktiviteleri: - invasion kovalama - open world pvp - expert rift - raid gs - t1 ve t2 5manler raid gs yi yapabilmek için geçtiğimiz ay sadece 5manlere yoğunlaşmıştık artık bu ay itibari ile aşağıdaki 3 aktiviteyide ciddi şekilde farma bağlamak istiyoruz - raid rift - 10man - raid soul river premade warfontlar ve guild savaşlarını uzun süredir icraa edemiyoruz vakit yetersizliğinden. üye profilimiz biraz daha genişlerse guildi daha çok aktiviteye sokma şansımız olabilecek. bu yüzden recruit açık olmaya devam etmektedir. - 22 yaş ve mümkünse daha üzeri bir yaştaysanız ve yaşınızın vermiş olması gereken olgunluğa sahipseniz, ilk kez bir MMO oynamıyor aksine yıllarınız online RPGlerde geçmişse, karakterinize ve oyuna gereken özeni gösterebilecek vakte sahipseniz, ölünce sinirlenmiyorsanız bizimle iletişime geçin. Imperium EU serverında Guardian tarafında oynamaktayız. vent: zh.guildvent.net 8430 (şifre yok) web: zerghostile.guildlaunch.com oyunda iletişime geçebileceğiniz nickler: Her Zerg Hostile üyesi. hepimize iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Whitefall EU serverına geçtik. Yine Guardian tarafındayız. Guild lvl2 aktif üye sayısı: 33 bilginize sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 eski guildden ayrılıp bu server a geçen oyuncuları da alıyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar