ViolatoR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Selam Beyler, Wow dan sıkılmam nedeniyle kendimi yeni bir maceraya kaptırmak istiyorum :) 2 sene oynamıstım fakat biraz degismiş sistem zannedersem 10 level a kadar sınırsız olmuş ben de devam etmeyi dusunuyorum 10 level sonrasına.Nette baya aradım da hiç bir site de gamecard kalmamış bana havale yoluyla gamecard alabilecegim bir türk sitesi var mı?Veya baska bir yolu var mı aylık ucretı karsılamanın?Kredi kartım yok malesef
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 serverlar el değiştirdiğinden beri gamecard bulunamıyor bildiğim kadarıyla.
ViolatoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Nasıl oynayacagım ya oynamak istiyorum :X bari mobil odeme vs. yapsalardı.Pİyasada havale ıle odeme yapabılecegım her sitede aradım ama bulamadım.Bıktım Wow dan , kurtulmam lazım.
mcshan3 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 arkadaş hiçmi yok etrafında kredi kartı olan birisi ver 20 lirayı urasma hallet hemen :)
Öne çıkan mesajlar