senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 calissa da kazanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 çizmeye devam etse güzel sanatlara fln girer hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ardeth said: karıncayiyeeeen http://farm1.static.flickr.com/214/486848913_292b20c8ca.jpg http://teakdoor.com/Gallery/albums/userpics/10004/pangolin_anteater_claw.jpg adam doğustan hem zırhlı hem sılahlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bırak abi öss falan, az daha kasarsan grafiker olup çıkıcan zaten. Paraya para demezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ardeth said: oğlum bırakın adamın össye çalışsın lan +1 ÖSS OLM ÖNCE! GÖRÜRSEK BURADA AYAKLARINI KIRARIZ OLM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya bosver ossyi, kizgin zurafa bu daha onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 seneye bi daha girersin ama YA KIZGIN ZÜRAFANIN YAVRUSU ONUN BİR SENE TUTSAK KALMA LÜKSÜ VAR MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 peki son yorumları okuyunca çizeyim dedim bi tane daha. madem karga bu kadar sevildi bu sayı çoğunlukla kaarganın geçmişi olsun. az daha derinlik katmış olayım hem http://i55.tinypic.com/28lwh0g.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ahshdckjxnmxzczx salak hayvan ikinci karede karganın bize göre sağ gözünün parlağı kuru kafa olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 eheh yetenek işte abi düz karalarken bile resim çiziyorum sdf. içindeki şeytan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 karganın gençliğine flashbek mi oluyoruz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Karga her resminde gittikçe penguenleşiyor.. O ne la öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yok la önceki resimlere bakarak çiziyorum hep. ayrıca bak aynısı :P http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/52/Australianraven.jpg/240px-Australianraven.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 baya bildiğin senaryo yazdım da bi türlü hayata geçirecek zaman yok. neyse yavaştan bi tane daha yaptım bugün http://i51.tinypic.com/3149q1c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kargaya gel arnıt şıvatzeneger gibiymiş o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 atılacaksın lafına bittim ben. bu ne lan kutu kutu pense mi oynuyonuz şalskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi orası okul tarzı bi yer. dövüş teknikleri falan öğreniyolar. disiplin falan var sonuçta ve babasının hayrına öğretmiyolar. ille söyleteceksin !! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 o tabloda niye Allah yazıyo : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ilk sayı 5. resme bak. karga meraklı o tarz şeylere gittiği yere asıyor sdf edik: ayrıca allah yazmıyo. arapça gibi gözüksen bişiler karaladım. bi anlamı yok yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ahahaha karga zen master çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çok büyük bir heyecan fırtınası ile yeni sayıyı bekliyoruz abi aljdhalsjdhlasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 karga be! din kardeşim be! helal olsun be hocama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 maymuna dikkat eden yok sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 owww tek kaş. üstüne boyozcu biyiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tipine değil kim olduğuna sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar