SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bone said: kızgın zürafa is so overrated anten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yaptıkça koy sen böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 smarthan said: ya derli toplu olmamasının nedeni yapıp koymam. ama sayı bittikçe birleştirip ilk mesaja koyacam. tekrar sorayım madem bittikçe mi koyıyım yoksa haftalık sayı şeklinde mi ? şöyle yapabilrsin; 5 gün boyunca hazırlarsın. Zaten 2. ya da 3. günde ortadan bir kesit verirsin bizde ne olacağını anlamaya çalışırız. sonra da bütün olarak sunarsın bitince. hem topik boş kalmamış olur hem derli toplu olur. başkaları ne der ben bilmiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 dostum bi yerde satılıyormu? ya da satmayı düşünüonmu? bak satın alcam $ $ $ $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 3. sayıya başladım. azmoya mesaj attım da hala editlememiş ilk mesajı http://i53.tinypic.com/hs9ysj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 E en son bizim zürafayı kesiyorlardı, bu sonuncu o an gerçekleşen başka olay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 eet o sırada olanlar işte. (hani oğlunun ordaki tilki ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 uuu derin olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 http://i54.tinypic.com/2w6sbvk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 AHAHA KAYNIM DEDİ AL DEDİ BANA of abi imba şeyler oturtuyorsun hikayeye ahahaha çogzel lan OLM DERGİSİNİ BASTIRIN SATIN ALALIM LAN PATİYE KATKI OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu ne bicim tilki lan, aptal cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Çok güzel yapıyorsun. Asosyal garbage cılara sosyal olma imkanı doğru smart. Ellerine sağlık. PS: ne orgazm olunmuş arkadaş 16 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 tilki muz versin dede maymuna bu numarayı yemezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Her birini çizmek ne kadar süreni alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 smarthan said: razzRaziel said: aslında flash animasyon da yapabilirsin, eskiden ne severdik böle şeyleri. pati exclusive olsun ama. bi iki resimden sonra aklıma geldi de çok zaman alan iş o. zamanım yok o kadar zamanım :P bu resimler 5 15 dk arası sürüo. eheh du acele yapıyım hemen bi sonraki resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ya ilk resimler falan evet 5 10 dk da bitiyordu da şu son resimler combat bol olduğu için uzun sürüyor. bazen hareketi yanlış çiziyorum. anatomik bozukluk oluyo falan. ayağa kalkıp canlandırıyorum o hareketi falan. 30 dk falan süren de oldu yani bugünlük bu kadar http://i55.tinypic.com/14d0qxf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 look a three headed monkey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ahahaha hikayede spot check fail, bluff check fail, constitution check fail gırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu arada herkese teşekkür ederim. acayip motive oluyorum destekler geldikçe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 git ve onlara gününü göster kaplan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 süper :D kKk KargaReyiz kKk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kanka para kazanırsan dava açarım ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bisaniye şimdi, biz 16 kişi para toplayıp çizimlere devam etsin diye hesabına göndermiştik? Sana da mı vermemiz lazımdı? oh wa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar