Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Aklıma takılıp duruyor bu konu son zamanlarda... İlgincime gitti çünkü Mikael abimizin Orchid ve Morningrise'da brutal vocal'ları biraz daha... farklı... Demek istediğim ikisi de ayrı tür ama bunları karşılaştırmak istemiyorum, ama ilgimi çekti Morningrise'dan sonra My Arms Your Hearse'da bir anda brutal'lar değişmiş ve bir insandan çıkamayacak bir ses gibi hele o Demon Of The Fall'da o kadar garip ki, yani adam resmen bağırmadan brutal yapmış gibi ses çok sakin çok dengeli çıkıyor ona rağmen brutal... Bilgisi olan var mı bu konuda gerçi web sitelerinden kullandıkları aletlere baktım ve göremedim ama...[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Edit :Yok ben karıştırmışım , gitar hakkında diyormuş pedalı. Sanırım kullanmıyor. o yüzden seviyor insanlar zaten onu (diye biliyorum) [signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur [Bu mesaj Predator- tarafından 31 Ağustos 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kullanmıyor konserde de aynı vokaller oluo çünkü benm bildiğim bu[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kollanmio die biliorum yani konserlerdede bazı şarkılar için mikrofona eko veriolar o kadar. benim bilgimde bu:) edit:albüm kayıtlarında vokaller için tabiki çeşitli sistemler kullaniolardır,sesin güzel çıkması,temiz çıkması vs için.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 31 Ağustos 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 demon of the fall ın başında bi oynama olması lazım öle ses çıkarmı insandan ya[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kullanıyor. realtime değil.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ya bişi sorcam ben opeth hiç dinlemem. Kız arkadaşımın bilgisayarında bir klibi vardı çok beğendim. Hani şu mükemmel bir hatunun senfonik rock tarzı bişiler mırıldandığı grup dimi bu?[signature][hline](- -) (uyuyo..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 değil.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 demon of the fall un başı bence biraz eko verilmiş ve back vokal var bir de .bende başta dedim processor varmı diye ancak olsa ekipman listelerinde yazardı.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kullanıyor da şarkısına bakar mesela damnation da baya bi var.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ya ben clean vocal'lerdeki ufak oynamaları falan söylemiyorum... Yani bariz Nectar'daki brutal vocal ile Demon of The fall yada Amen Corner'daki brutal vocal farklı, apaçık farklı yani bunun nedeni processor kullanmaya başlamaları mı diyorum? Bir de sanırım Demon of the fall'un başında arkada ikinci bir vokal var...[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 opeth i bilmemne.amorphis eski albümlerinde bariz kullanıyor gibi.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya oynamalari echo ve reverb'le yapiyolar. ses haliyle o kadar degisiyo. bunlar da gayet olagan seyler. o aradaki fark bu ayar farki. yoksa adami demon of the fall'u soylerken gorsen zaten sen de inanirsin kendisinin cikardigina sesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 haggard ve epica kaba vokallerde daha başarılı.[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: _SLasH_, 01 Eylül 2004 00:06 tarihinde demiş ki: haggard ve epica kaba vokallerde daha başarılı. e epica da mezzo soprano var tabi normalde de başarılı olacak da şimdi ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Craven, 31 Ağustos 2004 23:26 tarihinde demiş ki: opeth i bilmemne.amorphis eski albümlerinde bariz kullanıyor gibi. said: Norton_Antor, 01 Eylül 2004 13:11 tarihinde demiş ki: ...da şimdi ne alaka. [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 01 Eylül 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 My Arms Your Hearse ı kaydederken feci nezle olduğunu söylüyor chapter bilmemkaçta ohasta halde gidip böğürünce daha iyi ses falan çıktı diye de itiraf ediyor processor kullanmıyorlar sanırsam çünkü bi clean bi brutal e processor ile devamlı geçmek baya ayak hareketi ister hele aynı anda gitar çalıyor zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 abi konserde bilmemde kayıt ta biliyosun ayrı ayrı kayıt ediyolar yani gitarla vokali aynı anda yapmazlar live da söylüyolarmı bilmiyorum o şarkıyı bana sorarsanız kullanıyorlar çünkü söylendiği gibi bariz farklar var hele bloodbath te söylediği zamanki halini dinleyin oha diceksiniz (sahi bloodbath in yeni albüm çıktımı?)[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Darestan, 01 Eylül 2004 21:43 tarihinde demiş ki: My Arms Your Hearse ı kaydederken feci nezle olduğunu söylüyor chapter bilmemkaçta ohasta halde gidip böğürünce daha iyi ses falan çıktı diye de itiraf ediyor processor kullanmıyorlar sanırsam çünkü bi clean bi brutal e processor ile devamlı geçmek baya ayak hareketi ister hele aynı anda gitar çalıyor zannetmiyorum yalnız kayıtta adamlar gitar mitar çalmio hepsi teker teker stüdyoya giriolar atiorum ilk gitar çalio sonra dier gitar çalio sonra bass çalio sonra bateri çalio sonra mikael tekrar girio vocal yapio kanal kayıt yapiolar. Çalmiolar ki stüdyoya hep beraber. Pedal geçmiş meçiş olayını da kasmio adma distortionlı kısmı bitiri. KAyıt duruo sonra cleanle aliolar ayar yapılıo, ora çalınıo, teknoloji gelişti güzelim :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 iyide bu adamların konser kaydı var bende demon of the fall ın adam hem gitar çalıyo hemde o şekil brutal yapıyo yani ne diyosun hehe[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 adamların canlı performansı çok kral ya deliverance çalmışlardı ben hayatımda bu kadar iyi bi performans görmüştüm ama baya iyiydi :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Norton_Antor, 01 Eylül 2004 13:11 tarihinde demiş ki: said: _SLasH_, 01 Eylül 2004 00:06 tarihinde demiş ki: haggard ve epica kaba vokallerde daha başarılı. e epica da mezzo soprano var tabi normalde de başarılı olacak da şimdi ne alaka. ne bilim böyle kaba vokal sapıkları varsa işte eheh:D[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 neyse axl rullaz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Heh, Lamentations var bende. Gayette kullanmıyor. Süperde böğürüyor.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: EagleEye, 02 Eylül 2004 06:39 tarihinde demiş ki: iyide bu adamların konser kaydı var bende demon of the fall ın adam hem gitar çalıyo hemde o şekil brutal yapıyo yani ne diyosun hehe processor kullandığını sanmiom mikael in fakat stüdyoda kayıt da daha anlaşılır temiz çıkmazı için bi bilgisayardan geçio ki gitar mitarlar herşey öle yani :) konserde adam herhalde gitar çalıp brutal yapacak. Stüdyo da ama öle bişey kasmio adam.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar