Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ayrıca Aykut çok tecrübeli bir TD değil. En azından hatalarından ders alıyor. En azından bizim içimizden çıkmış efsane bir oyuncumuz. Her yıl TD değişeceğimize Aykut'u pişirelim uzun süre devam etsin. İyi TD'de öyle bir kerede olunmuyor ki. Ha adam aynı hataları defalarca tekrarlar dersinki bu adam gelişecek bir TD değil limiti bu gönderelim. Daha 1 sezonu bitirmedi şampiyonluk potasına girdi takım hala eleştiriyor. Böyle değil Aykut hiç bir TD başarılı olamaz. Zaman vermek lazım önyargıya gerek yok. Aykut'un iyi bir geçmişi yok ama kötü bir geçmişide yok o yüzden bu önyargı anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Aykut kötü td diyordum da aslında yanlış söyledim hep. Aykut yeterince cesur değil, önde olduğu bjk maçında stoch'u alamadı korkudan. Dönüp bakınca çoğu hatası korkudan kaynaklı adamın. Biraz güven verilse rahatlasa belki çok daha başarılı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 taraftar dün genel olarak iyiydi zaten de, dün galatasaraylılarla izlerken bile şuna güldük beraber; ne malatya ne elazığ ne de denizli bu sene sensin yedinci kümede kal galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetrox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bir haftaiçi maçı için dün taraftar baya iyiydi. Sezon boyunca en iyi maç (taraftar açısından) trabzon maçı dersem bunu 2ye koyabilirim Sezon başından beri susan migros dün bildiğin stadı yönetti ya Dakika 85 olmuş top kayserinin ayağındayken hala devam eden ıslıklar.. güzeldi dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 stoch'a patladı falan demeyin plx. adama kondisyon yuklemesi yapıldığı için oynamıyo su anda. belli bi zamana kadarda oynamicak ztn zorunlu haller dışında. seneye cok cok iyi bi stoch izlicez bence. adamda kalite var kesinlikle ve ayrıca adam daha cok genç. ilk kez bu kadar sert ve mucadele gucu yuksek bi ligde oynuyo. bence stoch cok cok iyi bi kanat oyuncusu olucak gelecek sene ozellikle golleriyle katkı vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 off avrupa denmiş yukarda güldüm baya. Bizim sezon başı oynadığımız bütün avrupa maçlarında şu anki 11'mizden 7-8 oyuncu yoktu. Defans hattımız blica ilhan caner bekir. Forvet niang gelmemişti daha neyse.Mehmet topuz sakattı.Şu anki 11 le çıksaydık o maçlara böyle olmazdı onu söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 mokoko said: stoch'a patladı falan demeyin plx. adama kondisyon yuklemesi yapıldığı için oynamıyo su anda. belli bi zamana kadarda oynamicak ztn zorunlu haller dışında. seneye cok cok iyi bi stoch izlicez bence. adamda kalite var kesinlikle ve ayrıca adam daha cok genç. ilk kez bu kadar sert ve mucadele gucu yuksek bi ligde oynuyo. bence stoch cok cok iyi bi kanat oyuncusu olucak gelecek sene ozellikle golleriyle katkı vericek. öf sayfa sonu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ee gs'de de arda baros sakat olmasaydı simdi sampiyonlugu ilan etmistik o zaman. sakatlıkları bahane eden takım buyuk takım olamaz. yerine koyacak adamın yoksa sıradan bi anadolu takımısın. su anda gs ilk 11 oyuncuları ile sıradan bir anadolu takımı. yedeklerle birlikte bank asya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetrox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 valla kusura bakmada arda baros 3 senedir bu takımda elde ettiğiniz en büyük başarı lig 3. lüğü arda baros olsun yanına bide messi ekle yine ilk 3 zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetrox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 toggie said: ee gs'de de arda baros sakat olmasaydı simdi sampiyonlugu ilan etmistik o zaman. sakatlıkları bahane eden takım buyuk takım olamaz. yerine koyacak adamın yoksa sıradan bi anadolu takımısın. su anda gs ilk 11 oyuncuları ile sıradan bir anadolu takımı. yedeklerle birlikte bank asya falan.Ayrıca 2 mesaj üstüste oldu ama büyük takım mantığından biraz şaşıyoruz bence (türk futbol zihniyeti olarak) sanki avrupadaki her takım hiç bir şekilde kadro yetmezliğinden veya gereken önemin verilmemesinden fire vermiyor gibi. Man Utd ile türk takımlarının bir çoğu maç yaptı türkiyede o yüzden ondan örnekliyim. Bursa maçları Beşiktaş maçları Fenerbahçe maçlarını düşünün.. O kubilay türkyılmaz lı galatasaray maçlarına yaşım yetmiyor 87liyim. Ben bu maçlarda Man UTD ın tam kadro çıktığını hatırlamam gibi bişey heralde bi 97 de o Eric Cantonalı takımla çıkmıştır 2-0 istanbulda yenilip 1-0 manchesterda yendiğimiz. Birde 6-2 yenildiğimiz maç sanırım. Genel olarak rotasyon kadrolarıyla mücadele ediyorlar ve avrupada alakasız bir çok takımın bu takımlara karşı zaferleri mevcuttur ki Manchester'ın şampiyonlar ligi group stage standartlarının çok üstünde bir kadrosu olmasına ramen tahminimce 2 kere 3.lükle uefaya kaldığını hatırlarım bu manchester united ın o dönem büyük takım olmadığını göstermez. Aykut Kocaman ile fenerbahçe hem taktik anlamda hemde kadro yapısı olarak bi yapılanma içine girdi hatta hala bu yapılanma devam etmekte şu anki takım yapısının ligin ilk yarısında da mevcut değildi yeni yeni oturuyor burdaki kimsenin Fenerbahçenin kadrosunun veya şu anki oyun düzeninin Paok ve Youngboys dan geri olduğunu düşündüğünü sanmıyorum. Ayrıca Burda Uefa kupasındaki eşleşmelerden örneklemek gerekirse. Paok'ta Youngboys ta gruplarında 10 un üstünde puan toplayıp tur atlamış durumdalar. Karphaty lviv miydi adını bile yazmayı unuttum trömsö den beter her neyse o takım avrupa liginde 1 puan alıp grubu sonuncu tamamlamış durumda bu takımları Helsinki Eşleşmeleri ve liviv eşleşmeleriyle bir tutmayalım. Çok boş takımlar değil yani. Hatta Youngboys un zeniti Paokunda Cska yı eleyeceğini düşünüyorum. Bunlar bahane değil iki maç içinde gol atamadık skoru alamadık diyorum sadece şanssızlık denebilir beceriksizlik denebilir ama Büyük takım olmama kavramına katiyen katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 lafı tromsö'ye kadar getirdigin icin oncelikle tebrik edeyim. bahsettigim sey takımların sakatları bahane etmesi, haftada 3 mac yapıyoruz yorulduk demeleri falan. boyle bahanelerle gelmesin kimse. bi adam eksikse yerine koyacagın adam da kadro icinde sırıtmamalı. takım icindeki sistem o kadar iyi olmalı, takımdaki her oyuncu bunun bilincinde olmalı ki, eksik olan oyuncunun yerine gelecek olan adam da aynı sistemde takımı idare edebilsin. iyi transfer yapmak bu demek, para basıp unlu olmus adamı almak degil. aykut ilerde cok basarılı olur belki bilemem. cıkarırım sapkayı koyarım onume. ama ilk yarı bittiginde herkesin bu adamla olmaz dedigini hatırlıyorum. gelecek sezon gorucez iste bakalım aykut neymis, ne degilmis. bi guardiola bekliyor herkes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 toggie, takımların sakatlıkları bahane etmeleri elbette ki komik. ama mesela şu anki takım yapısı içinde 5 kilit oyuncu alex, niang, gg, emre ve luganodur. o maçlara fener onların 3.5'undan yoksun çıktı. takım da yeni yapılanıyordu falan zaten, kaldıramazdı. şu an bunlar yokken çıksak young boys karşısına, yine zorlanırız, ama daha yüksek olur şansımız. ben demiyorum ki herşey güllük gülistanlık. elbette ki alex sakatlanırsa bu takımın şampiyonluk şansı çok büyük oranda azalır, ama fenerbahçede yedeklerle as oyuncular arasındaki uçurum beşiktaştaki ya da galatasaraydaki kadar fazla değil. trabzon ve bursa bence bu konuda en başarılı takımlar. aykut'tan guardiola olmaz elbette, mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Galaksi takımı barcelona bi iniesta sakatlanınca nal topluyor yalnız. Xavi Iniesta düşerse normal bi ispanyol takımı kadar kalıyorlar futbol olarak. Öyle sakatlık etkilemicek demek kolay... Aynı mevkide birden fazla oyuncun sakatlanırsa ciddi biçimde etkilenirsin. Bundan etkilenmeyecek belki tek takım ManU'dur. Orda da Ferguson diye bi piskopat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 etkilenmemeli demedim ki ben? bahane edilmesi sacma dedim. fener su an young boys'la oynasa zorlanmaz. 3-4 tane atar gonderir. takım kazandıkca havaya da giriyor. ilk yarı sonunda herkesin favorisi ts idi sampiyonluk icin. simdi fb oldu, guven arttı, futbolcular havaya girdi vs. aykut'un vardır illa ki bi etkisi ama bu sezon kara veremeyiz takıma ne kadar katkı yaptıgına. seneye gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 young boysu bence yinede yenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 "sadri şener" said: Fenerbahçe Kayserispor maçı hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şener, ''Fenerbahçe'yi tebrik ettim. Kayserispor'un kalecisini de tebrik ettim. Muazzam bir kaleciymiş, daha ikinci dakikada pes ettirdi Kayserispor'u ve daha gerisine de gerek kalmadı'' diye konuştu. Şener, hatalı pas vererek gol yiyen Kayserispor kalecisi Volkan Babacan'ın iyi bir kaleci olmadığını iddia ederek, ''Babacan iyi bir kaleci değil. Ben olsam o golü yedikten sonra işaret eder beni değiştirin derim. Maçta yaptığı birkaç tane daha hata var, ama bu tabi şans. Bize de inşallah aynı hataları yapar diye temenni ediyorum'' diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sdfsd volkan yerine kova veya odun koysa kayseri daha çok randıman alırdı kaleden, Lakin kaleci rerörerö, o yüzden kayseri yenildi, sattı maçı vs. demek saçmalık, Kaleye tek bir şutu bile yok maç boyunca Kayseri'nin, hani 0 lan cidden kaleyi bulan şut ... Kaleci bitirse ne olur bu takımı, 5-0 geride olsan rakip kaleye şut çekmiş olman gerek bir şekilde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Hani genel olarak başarısız gözüken Fener'e karşı böyle bir performans gösteren takımın Beşiktaş'ın üstünde olması, gerçekten bir Beşiktaş'lı olarak beni çok üzüyor. Kayseri genel olarak iyi de değil, ben ne zaman maçlarını izlesem gerçekten kötüler, deplasman maçlarında zaten rezalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 çok iyi demiş sadri şener volkan babacan'ı kaleci diye 1. ligde kadroda tutmak asıl gaflet , her takımdan yer gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 tunch said: çok iyi demiş sadri şener volkan babacan'ı kaleci diye 1. ligde kadroda tutmak asıl gaflet , her takımdan yer gol adam zaten 1. kaleci değil. yedek. 1. kalecileri sanırım suleymanu. onceki maçta gokhan unal sakatlamıs. o yuzden yoktu. NE GOKHAN UNAL. AMAN TANRIM AZİZ YILDIRIM BU ADAMI BOSUNA YOLLAMAMIS İBB'YE. O YEAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar