Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Nebula scriptlerinin icinde yukaridada yazidigim ingots ve ores dialoglarini bulamadim. biLen varsa yazabilirmi? simdiden tesekkurLer...[signature][hline]And both that morning equally lay In leaves no step had trodden black. Oh, I kept the first for another day! Yet knowing how way leads on to way, I doubted if I should ever come back. Q.N.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Herşeyi hazır bekleme istersen Birazda Araştırmayı dene[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sİmdi bende kızdım ama ya bı bak nbl scriptlerine sence en mantıklısı nerde olabılır ore ıngotlar :)[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hey yarabbim ukalalik yap diye acmadik baslik, bu forumlardaki hersey cok guzel,fakat tek bir sorun su "keane" senin gibilerin ukalaligi. Aramadigimi nereden biliyorsun? Thread'imda bir hata varsa mod'lar zaten gerekli cevabi verir.[signature][hline]And both that morning equally lay In leaves no step had trodden black. Oh, I kept the first for another day! Yet knowing how way leads on to way, I doubted if I should ever come back. [b]Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 gumps/nbl_smith.scp de dialoglar... edit: yanlıs yazım [signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570 [Bu mesaj Karakans tarafından 03 Eylül 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 tesekkur ederim karakans..[signature][hline]And both that morning equally lay In leaves no step had trodden black. Oh, I kept the first for another day! Yet knowing how way leads on to way, I doubted if I should ever come back. [b]Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar