Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 baslıkta anlasıldıgı gibi biri yardım etsın yaw aglıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 icq 141641414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 msn warmı??[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ama yuklerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Aksam 7 - 7:30 gibi beni bul herşeyi anlatırım. Alante Freecrest Master Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 cok saolun ılgınız ıcın server escilps benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 myz msn de bekliorm yükle anlatım herşei :) burdan msg at[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya adsl sorun cıkartıyor hotmail ve msn sayfalarını acmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 keşke kendin herşeyi çözmeye çalışsan... yardım gerektiğinde sağa sola sorsan söylerler zaten. fazla miktarda yardım alanların hepsi 1 ay dolmadan oyunu bırakıyorlar da ondan şettiriyorum.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bak ozaman resetten sonra oyuna gir bana ulaş oyun içinde /tell e-ih mesaj şeklinde bana ulaşablirsin[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sufi yorumun icin cok saol fakat ben bu oyunu bırakmam hastasıyım cunku star warsın .. Line age 2 oynuyordum ona benzer dedım oyun sıstemı ama ne yazıkkı degıl. asıl problem benım yabancı dılım almanca olması ingilizcem yetersız degıl ama yınede... merak etmeyın basarcam........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ok orcun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ehehe abi türkçen yokmu :) boşwer ingilizceyi zatn dantooine de mining outpost a gelirsen başka dil yok bi doktorlar bagırıyo buffing falan die geri kalanı türkçe lol :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi buarda senin char ın adı neydi?[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Nimau Novatis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya server ne zaman acılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bak şimdi star wars hayranıysan bu oyundan esas hemen soğursun çunku su an oyunda star warsla ilgili hiçbişi yok rp açısından sadece ortam star wars ortamı yoska oyun bildiğin herhangi bir mmorpg tarzında gelişiyor yani bi hikaye yok oyunda...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ya hic buyuk konusmak istemiorum fakat ukalaglıgıma verın: Efsane olmak için dunyaya geldim !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 olursuuuuun :) ama önce server in açılması gerek ki oda baya sürer test server a gel anlatim ordan?[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 oraya nasıl gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya abi hani şifreni yazıp geçtikten sonra play ekranı açılıo ya orda alt tarafta test center yazıo oraya tıkla orda 2.2 GB sanırım bişiler indircek ama sakın SWG nin klasör içine save etme zatn seçenek werio ayrı yere yükle... sora yüklendikten sora tekrar aynı şeyi yap test center a tıkla orda işte karakter yaratma ekranı falan filan gelir hele bi yap burdan haberleşiriz :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Eclipse bu gun acılmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 açılırda geç açılır :) weya boşwer açılınca hallederiz[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar