Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server kurmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler evimde sphere server açmak istiyorum sadece komutları vs.. şeleri görmek için nereler yapmam gerekiyor sırasıyla yazarsanız sevinirim
Mesaj tarihi:
Valla komutlar cok yaz yaz bitmez suraya bak sphere giris olacak www.paticik.com/scripts solda aşşağı bak Kolay Gelsin[signature][hline]www.tr-scripting.com
TR-Scripting Admin
www.roxside.net
RoxSide Scripter
Mesaj tarihi:
Sizin gibiler server açıyoruz ortaya Gemble light gibi bi server ortaya çıkıyor owner adam player charı ile adam kesiyor bence bırak sen dön nebulada oyna[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
belli ki yaşın küçük ayrıca belli ki uo hakkında bilgin yok tutturmuşunuz nebula diye gidiyor başka bişeyden haberiniz yok..
Ayrıca anlayış özürlüsün ben server açmıyorum.
Mesaj tarihi:
said:
thi, 03 Eylül 2004 14:08 tarihinde demiş ki:
belli ki yaşın küçük ayrıca belli ki uo hakkında bilgin yok tutturmuşunuz nebula diye gidiyor başka bişeyden haberiniz yok..
Ayrıca anlayış özürlüsün ben server açmıyorum.

Spehere server açmak istiyorum diye bi mesajın var ama nasıl server açmıyom diyosun[signature][hline]HaD£S®
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Magget, 03 Eylül 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
Sizin gibiler server açıyoruz ortaya Gemble light gibi bi server ortaya çıkıyor owner adam player charı ile adam kesiyor bence bırak sen dön nebulada oyna

niye gaz oluyosunz olm . adam size soyle dehset bi shard actim diyip sallamiyo ki . evinde acicak bakicak iste. kacimiz yapmadi ki sphere .exe ye girip sadece kendin weya 1-2 ark in log in olursyb
Mesaj tarihi:
eee zate yeni bir server açılmış acc alamadım ama söylenenlere göre baya iimiş.

queentus ama böyle adamlar açmamıştır işallah[signature][hline]Sözlerim Silahım.
Mesaj tarihi:
said:
Kithnos, 03 Eylül 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
said:
Mr_Magget, 03 Eylül 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
Sizin gibiler server açıyoruz ortaya Gemble light gibi bi server ortaya çıkıyor owner adam player charı ile adam kesiyor bence bırak sen dön nebulada oyna

niye gaz oluyosunz olm . adam size soyle dehset bi shard actim diyip sallamiyo ki . evinde acicak bakicak iste. kacimiz yapmadi ki sphere .exe ye girip sadece kendin weya 1-2 ark in log in olursyb

olurum abi zihniyet aynı gelcek ben gm im hahahaha .kill lol ya arkadaşlarınddan olcak lamer[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
Ya bı admın su uste Server Bole kurulur dıye bı topık acsa Stıcky yapsa eenn ıncee detayına kadar anlatsa da bızde kurtulsak[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
İsteyen zaten bulur.10000 tane topic var bu konu hakkında.

Burda böle artislik yapıcağına biraz arasaydın bulurdun istediğin herşeyi.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
  • Yeni Oluştur...