Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hepimiz birçok kez bizim için önemsiz olan ve işimiz bittikten sonra adını dahi hatırlamayacağımız sitelerin ısrarla üyelik istemelerinden şikayet etmişizdir. Bu siteler yüzsüzlüğü tavana vurdurup verdiğimiz email adreslerinin geçerli olup olmadığını kontrol etmek için üyeliği hemen onaylamaz aksine bir onay maili gönderir ve emailinize login olup bu maildaki linki tıklamanızı talep eder ve eğer tıklamazsanız üyelik başvurunuzu iptal ederler. Bu yöntemle databaselerine geçerliliği kesinleşmiş email adresleri birikmeye başlar. Çoğu site bu email adreslerini satarak haksız kazanç sağlar ve size ait olan mail adresini sizin onayınız dışında 3. şahıslara pazarlamak suretiyle istenmeyen maillara boğuşmak durumunda kalmanıza sebep olur. Normal şartlarda güvenmediğimiz halde çoğu zaman başımıza gelecekleri bile bile bu sitelere mail adreslerimizi vermek zorunda kalmışızdır çoğu zaman. Ancak bundan böyle bizler için gerekli ama uzun vade de başımızı ağrıtacak sitelerden gelecek onay maillarına ev sahipliği yapacak bir adres var. Mytrashmail.com Sistem kısaca girdiğiniz username ile anında bir email accountuna sahip olmanıza dayalı. Şifre kullanmıyorsunuz username yazıp inboxunuza girebiliyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken bir husus diğer insanlarında sizin username'iniz ile size gelen mailları okuyabilecek olmaları. bunun için osman@mytrashmail.com değilde osman72nevsehir@mytrashmail.com gibisinden insanların bilemeyeceği username leri tercih etmenizi öneririm. Mailbox 2 hafta gibi bir süre aktif kalıyor bundan sonra girip tekrar aktive etmeniz gerekmekte. Toplamda 2MB alanınız var ve gönderilen dosyaların 500kb den düşük boyutlarda olması gerekiyor. ps: PHP Nuke gibi hazır portal yazılımlarını kullanan sitelerde sıkça gördüğümüz onay maili muhabbeti, mytrashmail.com özellikle phpnuke programcıları tarafından yeni versiyonlara işlenmedikçe birçok yerde kullanılması engellenemez ama yinede bazı arıza ve inatçı sitelere denk gelebiliriz kendileride bireysel olarak @mytrashmail.com dan gelecek başvuruları kabul etmeyebilirler. Umarım işinize yarar ;)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ayrıca hazır konu onay mailden açılmış mynet lerinizi elinizden geldiğince onay olaylarınad kullanmayın gelmeme olsaılığı yüksek..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 eet gawab fln kullann=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 e buda bir fikir ama ben yillardir uyduruk sitelere vermek icin uyduruk bir hotmail hesabi bulunduruyorum kiyida kosede .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 obaa saol ya![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Çok zekice :) +1[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hotmail açılana kadar 745435254 ayrı siteye bağlanıyosun..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 benim 6 tane mail adresim war 3 yahoo , 2 hotmail 1 walla insaallah 1 de gmail olur neysee hergun sıfrelerını dusunup hatırlayarak beyın cımlastıgı yapıom (efet cımlastık yazdım okundugu gıbı)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu iş için hotmailla yahoo'yla falan uğraşırdım, iyi düşünmüşler. saol.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Güzel. Saol.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Aslında spam ve virüs koruması olan, MX kayıtlarını direk o sunucuya yönlendireceğiniz ve spam ve virüs korumasından geçtikten sonra, direk sizin emailinize atacak bir şey geliştirmek lazım.. Mmmmmm... Gerçi nasıl atılacak ondan sonra.. Mmmm...[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Gereksiz bence bu trashmail hizmeti.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar