Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her siteye üye olup spam maillara maruz kalmaktan bıktınızmı? İçeriye buyurun..


Vodan

Öne çıkan mesajlar

Hepimiz birçok kez bizim için önemsiz olan ve işimiz bittikten sonra adını dahi hatırlamayacağımız sitelerin ısrarla üyelik istemelerinden şikayet etmişizdir.
Bu siteler yüzsüzlüğü tavana vurdurup verdiğimiz email adreslerinin geçerli olup olmadığını kontrol etmek için üyeliği hemen onaylamaz aksine bir onay maili gönderir ve emailinize login olup bu maildaki linki tıklamanızı talep eder ve eğer tıklamazsanız üyelik başvurunuzu iptal ederler.

Bu yöntemle databaselerine geçerliliği kesinleşmiş email adresleri birikmeye başlar. Çoğu site bu email adreslerini satarak haksız kazanç sağlar ve size ait olan mail adresini sizin onayınız dışında 3. şahıslara pazarlamak suretiyle istenmeyen maillara boğuşmak durumunda kalmanıza sebep olur.

Normal şartlarda güvenmediğimiz halde çoğu zaman başımıza gelecekleri bile bile bu sitelere mail adreslerimizi vermek zorunda kalmışızdır çoğu zaman.

Ancak bundan böyle bizler için gerekli ama uzun vade de başımızı ağrıtacak sitelerden gelecek onay maillarına ev sahipliği yapacak bir adres var.

Mytrashmail.com

Sistem kısaca girdiğiniz username ile anında bir email accountuna sahip olmanıza dayalı.
Şifre kullanmıyorsunuz username yazıp inboxunuza girebiliyorsunuz.
Dikkat edilmesi gereken bir husus diğer insanlarında sizin username'iniz ile size gelen mailları okuyabilecek olmaları.
bunun için osman@mytrashmail.com değilde osman72nevsehir@mytrashmail.com gibisinden insanların bilemeyeceği username leri tercih etmenizi öneririm.

Mailbox 2 hafta gibi bir süre aktif kalıyor bundan sonra girip tekrar aktive etmeniz gerekmekte. Toplamda 2MB alanınız var ve gönderilen dosyaların 500kb den düşük boyutlarda olması gerekiyor.

ps: PHP Nuke gibi hazır portal yazılımlarını kullanan sitelerde sıkça gördüğümüz onay maili muhabbeti, mytrashmail.com özellikle phpnuke programcıları tarafından yeni versiyonlara işlenmedikçe birçok yerde kullanılması engellenemez ama yinede bazı arıza ve inatçı sitelere denk gelebiliriz kendileride bireysel olarak @mytrashmail.com dan gelecek başvuruları kabul etmeyebilirler.

Umarım işinize yarar ;)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca hazır konu onay mailden açılmış mynet lerinizi elinizden geldiğince onay olaylarınad kullanmayın gelmeme olsaılığı yüksek..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim 6 tane mail adresim war 3 yahoo , 2 hotmail 1 walla insaallah 1 de gmail olur neysee hergun sıfrelerını dusunup hatırlayarak beyın cımlastıgı yapıom (efet cımlastık yazdım okundugu gıbı)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında spam ve virüs koruması olan, MX kayıtlarını direk o sunucuya yönlendireceğiniz ve spam ve virüs korumasından geçtikten sonra, direk sizin emailinize atacak bir şey geliştirmek lazım..

Mmmmmm... Gerçi nasıl atılacak ondan sonra.. Mmmm...[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...