Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Olur mu acaba bu?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bi şirket lisansı vardır bide ev kullanıcısı bildiim kadarıyla şirket lisansı ise işte zaten işletim sistemine ona göre para ödenip birden fazla bilgisayarda kurulabiliyordu sanırım ama ev için aynı şey geçerli değildir büyük ihtimalle[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 eğer işin yasal kısmını soruyosan hayır ama olabilir mi yapabilir miyim diyosan evet benim evde iki bilgisayarım var, ikisini de aynı anda kullanıyorum ve hatta sürekli de windows update sitesine giriyorum ikisiyle de, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım, elimdeki XP pro orjinal sonuçta ama iki bilgisayar da yanyana aynı paketi kullanıyo bu şekilde... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar