Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 70ler 80lerden daha iyi dusundum 78 de fln 18 yaşında olmak vardı yurtdısında..ah ah..[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 KHaRoN bence kaşınıyorsun :)[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Gecen bizim dragon ark larla toplandik fazla olmadı ıste 300 sene once falan yedık ıctık ılk orda konusuldu bu olay ne olucak bu dunyanın halı falan dıye hepsı ayrı boyutlara gıttıler bı ben kaldım buralarda bı 2000 sene daha yasayıp gıdıcem bende :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Vindicator, gauss rifle neyin hepsi depoda... onlar korksun ben ne korkucam 8-)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ben görücem :) ama görmessem birseye üzülmem cünkü hayatım dolu dolu süper geciyo :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Sanane[hline]Sly-One, 14 February 2002 01:27 tarihinde demiş ki: Doğru gerçek ewet erkekçiyim. #Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 2080 i görmekmi?Hiç öyle bir düşümcem yoktur.Belki o zamanki teknolojinin nasıl olacağını merak ederim ama(uzay yolu 1999 izlerken kurulanlar gibi 2080 de uzaya gidicez hayalleri kurun.Kim bilir belki bu defa tutar.Ben 100 yaşıma kadar yaşamak istemem yaw.Yani televizyonda 110 yaşını kutlayanları falan görüyorumda.Öyle elden ayaktan kesilmiş başkasının yardımına(çoğunlukla)muhtaç yaşamaktansa 45-50 yaşlarında ölmeyi tercih ederim.Çok yaşamışsında ne olmuş?Hayatta işlevi olmadan yaşamanın ne anlamı vardırki?(En iyisi tanıdığım çoğu kişinin hayatının değiştiği 25. yaşa gelmeden kurtulmak gibi gözüküyor ama)Soruya cevap vermek gerekirse.HAYIR.2080 YILINI GÖREMEYECEĞİME ÜZÜLMÜYORUM(genede belli olmaz şu an ufakda olsa bir görme şansım var ama....)ZATEN 2080 YILINDA DÜNYA BİZİ GÖREBİLECEKMİKİ????(Şöyle düzleteyim.Dünya yeridne oalcakmı??)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Sene 2107 fenerbahçenin 200. yılı. göğsünde 32 yıldız...[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 1980 de dogan bir insan saglik kosullarinin giderek iyilesmesi sayesinde 100 yil yasarsa - japonyada her kusakta omur artiyor - 2080 i gorur.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 32 yıldız matematiksel olarak imkansız bu arada ne yapcanız yaşayıp ya aç gözlülük başka bişi diil[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 O tarihe kadar yaşamayacağımı bildiğim için mutluyum, huzurluyum.[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 allah saglık ve uzun ömür verirse ozamanıda gorucegız benım nenem 1900 dogumlu allah omur versın benden saglıklı benı gomecek halen yasıcak allah nasip ederse.[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: nicotinee, 14 May 2003 00:39 tarihinde demiş ki: allah saglık ve uzun ömür verirse ozamanıda gorucegız benım nenem 1900 dogumlu allah omur versın benden saglıklı benı gomecek halen yasıcak allah nasip ederse.[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Sen oldukça sorunlu birisin sanırım dikkat ediyorumda bir evlisin bir liseli kızlara bakıcak kadar seks i tanımıyorsun ( tecrubenin esas oldugu zevk olayı bence degil gercek bu kutuk gibi yatan bir yeni yetmenin şişme bebekten farkı yoktur sadece psikolojik sorundur liseli kızları tahrik edici bulmak buda lisede hic flört ü olmamıs insanlarda goruluyor genelde ) parantez icindeki kısım kurallara aykırı ise silin. Herkes genc kızlardan hoslanabilir onları cekici bulabilir belli bir yasa kadar kastım (gencten 16-18) ama onları lise kıyafetleri icinde tahrik edici bulmak senin lise hayatındaki basından gecmis basarısızlıkların bir ornegi. Herneyse demek istedigim sen her konunla ve her yazdıgın yazıyla hasta bir insan gibisin evli oldugunu soyleyip evli degilim demek karım hamile deyip yok cocugum var deyip evleniyorum demek filan falan. Simdide gelmissin ninenin 1900 dogumlu oldugunu soyluyorsun hayır olmayacak birsey degil ama senin her konu hakkında ilginc ozelliklerin olması bana ilgi cekmeye calısan bir kişilik oldugun izlemini verdi. Benim sana tavsiyem bir uzmanla konusman cunku bana gore gercekten başarısız bir hayatın ve ciddi sorunları olan bir insansın. Neden bunları yazdıgıma gelinbce uzun zamandır bakıyorum yazdıklarına ve son nokta burda gerceklesti artık bu yukardaki dusuncelerimden eminim. Senin belkide eylenmek icin soyledigin bu yalanlar farkında olmadıgın bir sorunun oldugunu ortaya koyuyor. Baskada birsey yazman zaten amacım sana hakaret degil uyarmaktı o yuzden boyle dikkat cekmiyecek bir yerde cevap verme gereksinimi duydum. Sonucta benim konum ve gene sen aynı davranısı sergiledin. Allah yardımcın olsun.[hline]- Delikanlı adam SIMS oynamaz! - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: Wacky, 13 May 2003 14:08 tarihinde demiş ki: said: ShARkY, 13 May 2003 13:52 tarihinde demiş ki: Astronot olursanız günün birinde 2080'ı de rahatlıkla görürsünüz. Ha tabii oturup dünya yörüngesinde takılırsanız o zaman bilemeyeceğim :) Bunun için bi de ışık hızına ulaşabilen bi uzay aracı lazım :P ehe hayir, isik hizina "ulasilmasi" imkansizdir, ama bu olayin gerceklesmesi icin isik hizinda yolculuk yapmak gerekmez. ileride isik hizina kayda deger derecede yaklasabilen bir uzay mekigi yapabilirlerse, ve bu uzay mekiginin icinde sen olup, uzak bi yerlere gidip döndugun zaman, einstein'in relativity teorisine gore, bi bakarsin cocugun mesela 80 yasinda olmus sen hala 20kusur yasindasin (biolojoik olarak) : ) boylece 2080 yilini gencken gorebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: Draven, 13 May 2003 14:16 tarihinde demiş ki: onu birakin, asil suna bakin; 100 sene once " ahh ah 2000 yilini gormicem keske gorsem ne guzel teknoloji olurdu" diyenler vardir, simdi biz 2000lerde yasiyoruz ama 2080'e gitmek istiyoruz. zamanimizin degerini bilin arkadaslar, ben sahsen ne bundan azini nede fazlasini istiyorum. birakin 2080 i falan, zaten yasasak bile ozaman dunya yasanmaz hale gelicek, torunlarimiz mad max olucak wasteland'de punk avlicaklar heheeehueu nükleer savaş çıkıcak vault elder olcam evet çok oyun oynuyorum :)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ben 2079 u görsem yeter o zaman 93 yaşında oluyorum acaba o akdar yaşayabilecek miyim?[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 14 May 2003 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Arkadaşlar ne olacak o zamanı göreceksiniz de? Bırakın bugünü yaşayın. Carpe Diem[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yukardan bakarız artık :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ben şahsen ortaçağı göremediğime yanarım o zamnalar yaşamak vardı :) okul yok iş derdin yok...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 savaş var yanlış yaparak ölmek var :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 abi şu forummda yorularınızı dini açıdan yapmayın ben bir kullanıcı olarka rşica ediorum kendi açımdan[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 0 ı gördük 99 u gördük 199 u gördük 299 u gördük 399 u gördük 499 u gördük 599 u gördük 699 u gördük 799 u gördük 899 u gördük 999 u gördük 1099 u gördük 1199 u gördük 1299 u gördük 1399 u gördük 1499 u gördük 1599 u gördük 1699 u gördük 1799 u gördük 1899 u gördük 1999 u gördük 2099 u da görürüm sanırım[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 uff yeni yüzyıla giremek çook sıkıcı ve bayık bir olay 2080 e girsen nolacak? hiç bişi... sıkıcı bunlar sıkıcı... hiç unutmam obamızda oturuyoruz iskenderle beraber tavla atıp kımız içiyoruz bir anda etrafımızı persler sardı alaah yermisin yemezmisin...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 olaya nokda koyacanı sanmışdım ama sen olaya her bi işareti koydun haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ya senı bı yerden tanıyacam ama sen malazgırte katılmısmıydın :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar