vesmor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ek$i sozlukde 5.nesil veya oncesi yazar ariyorum (referans olayi icin) 6 aydir bekliyorum caylaklarin efendisi olacagim yahu :)[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 19 unda almıştım uçtu gitti 20 sinde aldım hala kapalı :P[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 çoğumuz 6.nesiliz burda[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 eet ya bu caylaklık olayı yuzunden yazmayı bıraktım sıktı bı sure sonra...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ayrıca bu olayı konuştuk (hatta konuyu ben açtım) konu saptı kilitlettim..bunun yeriş konu dışı değil internet.... ararsan ekşi veya çaylak diye çıkabilmesi lazım karşına.. ayrıca 5.nseil ve üstü değil 4. nesil ve üstü olması lazım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 1. nesilden banlanarak, 3. nesilde tekrardan konsept limitlerini hatim ederek "sozlukten ucma" deneyimine sahip olmama ragmen yine de referans hakkimi kullandim =) Ama zaten bu yolla referans zaten pek legal bir durum değil. Aksi takdirde "boşta referans bul bana" buton'u eklemek düşünülürdü ek$i sozluge, degil mi?[signature][hline]and when we walk down the street, the wind sings our names and never stops. the sounds of the night should make us anxious but it's much too late, when the feeling's gone. MSN: [email protected] Web: http://laroux.zone.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar