GEd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bursa neresi ? Ciddiyim bursadan geçtim bir kere böyle tırt bir yer görmedim. İstanbulla tırtlıkta yarışırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 gayrı gayrı jabil kamunci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 iste almanya düzenini gören bir insanin daha istanbulun katastrofik haline alisamamasi. ben sokakta yürürken tirsiyorum ara ara mesela dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bursadan bi yol olmaz yıllardır bursadayım 1 kere uludağa çıktım buda ek bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kıymalı pideye cantık diyoruz daha absürd ne olabilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Flassh said: bursadan bi yol olmaz yıllardır bursadayım 1 kere uludağa çıktım buda ek bilgi Doğma büyüme bursalıyım kirazlıyayla'dan yukarı çıkmadım. Bursalılar için cazip değil uludağ ki, ben hiç merak etmiyorum mesela. Okulda turlar oluyo her hafta, beleşe gidiyomuşsun kadar ucuz falan hemde. Hiç gitmeyi düşünmedim. Dağ lan, dağdan ayı zevk alır? kikikikik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 cevap ver mesajıma cevap ver o kadar ağır yazdım cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mudanya asıl bursanın köyü lan. Mudanyayı beğenip bursayı beğenmeyen adamın izmirli olması normal zaten ahahahah Mudanyaya da nohut diyo musunuz CEVAP VER HACILİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hayatımda 1 kerede kumla mı kumsas mı ne ayaksa oraya gittim. bi daha adımı mı atmam. bide bursada deniz var diye seviniyorlar yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bide tonton diye bişi var, fakir pizzası, yanınd beleş kola veriyorlar sınırsız ishal yapıyor doğrudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bursa! zayıflamak isteyenlerin gözde merkezi.. yiyin, için.. . ... :D kilo verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bursada deniz var mı? bursa doğu anadoluda değil mi olm deniz ne arar allahın dağında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bursaya olan nefretimi kustum sanırım. üstte cantık'ın hakkını yemişim ayıp oldu. kıymalı pide gibi ama daha güzeli başka sehirlerde ki fakirler hala lahmacun yiyor yazık lan cantık varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ayrıca mudanyayı beğendim demedim ki ben mudanya dışındaki yerler köy gibi mudanyayı beğeniyolarmış ama neden beğendiklerini bilmiyorum o yüzden onu dışarda tuttum ama köy diyosan bursa hakkatten çok kötü hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bursaya tranvay bile geliyor, metropolit olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Flassh said: hayatımda 1 kerede kumla mı kumsas mı ne ayaksa oraya gittim. bi daha adımı mı atmam. bide bursada deniz var diye seviniyorlar yazık lan kumla ise fena kumsaz ise daha fena abi sizi gezdirenler bişey bilmiyormuş ya ofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ama bursa güvenli şehir. diğer şehirler gibi tinerci city değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ee büyük şehir olmanın dezavantajları var abi, bursa köy olduğu için yaşamıyorsunuz tabi bunları. ne güzel işte rahat bir yaşam böyle kuşlar cıvıl cıvıl falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 büyük şehir dediğin önce insanlarına bakar!!!bir11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Flassh said: ama bursa güvenli şehir. diğer şehirler gibi tinerci city değil, travesti city. hmm. bir bursalıdan itiraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 domat diyosunuz bursayı kötülüyosunuz PIHAHIAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 thread'in anasının beline sarılmıssınız bravo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 domat diyenlerin en genci 60-65 yaşında. geçti o devirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bursanın renkli yanları onlar, lordum 1k pls çeken tinercilerden iyidir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 şimdi nohut devri diyosun kikikik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar