GEd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bursa neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Cennetin biraz aşağısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kordon bile yeter be izmirde, sen anca özdilekte atari oyna. benim köken cok yere dayaniyo yea btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Pasta said: Almanya ya vize zaten kolay, tek derdiniz o muydu sdfs. Zuahahah bu kış berbattı http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16894203.asp?gid=373 http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1087783&title=mobilyaci-artik-fuar-icin-almanyaya-gitmeyecek bi de almazlar ülkeye vizesiz. dava edersiniz max. bi de tutuklanma falan olmuyore herhalde. ama almıyorlar.. öle bişiler olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 2020 gibi almanya işgali tamamlanır, alman kalmaz herkes türk olur orda gireni bida çıkaramazlar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 vaniLLe said: kordon bile yeter be izmirde, sen anca özdilekte atari oyna. benim köken cok yere dayaniyo yea btw. İzmir ne ya of. Domatese domat denilen şehri tartışıyoruz burda ahaha. İl olması bile hataymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Beyaz leblebiye NOHUT diyo ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 baydi su izmire bok atma muhabbeti cidden. izmirli bile degilim, düsün o derece baydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kadın haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Seni tınlayan mı var bilaer attırma tepemizi sabah kahvaltısını berlinde yaparız yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 izmirliler de o kadar tatlı kızmasın lan ^^ <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 adam da haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dasaaa said: kadın haklı şu postun neresinden tutsam bilemedim kadın diyo, haklı diyo kadın için haklı diyo mutfak dışına çıkmış bi kadın için haklı diyo xx kromozomlu birinin haklı olduğunu falan söylüyo.. dasaaa, yakışmadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 SeaGle said: Seni tınlayan mı var bilaer attırma tepemizi sabah kahvaltısını berlinde yaparız yeminlen. sen gel hele bi kenara. konuşalım bi seninle bana mı dedin genç.. ya gel bi konuşalım canım arkadaşım.. gel yaw şöle.. bana mı dedin? bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sen kimsin ya kimsin, onu söyle bi kimsin? Kimsin lan sen? Beyler bi bırakın beni bırak derdini anlayalım şunun.. Kimsin sen bana onu söyle sen kimsin necisin? Ha? Neyine güveniyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 -delikanlı mısın olm sen! şşşşş! bi kere o el inecek! bir kere o eli indir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sen kime emir veriyon bilaer, akıllı ol alırım aklını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yeni moda mı bu ekşiden link vererek konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 İyi de bilaer sana noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ahahahah adam bursa demiş ya gelmez olaydım mudanya mıydı mli bi yer vardı sanki o tarz dandik bi adı vardı orası hariç köy bursa orasını dahil etsen de hiç bişi yok çok sıkıcı gereksiz bi şehir uludağı dahil etmiyorum çünkü her allahın günü uludağa çıkıp kayak yapmıyordur regular bursalı iskender diye bişi veriyolar sözde bursanın malı ama 25 lira, ulan ben macaristanda şefersizim daha güzelini 5-6 liraya yiyorum, avrupalı bizim kebabı bizden daha iyi yapıyor zaten insanını biliyoruz gerçek zaytung haberleri hep bursadan geliyor harshtroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 barbu said: yeni moda mı bu ekşiden link vererek konuşma valla bi anda oldu.. bilemedik moda mı değil mi? hem sen neden maydanoz oluyorsun lan izmirli! neyse, konuyu öldürdük zaten. daha dağıtmayın.. moderasyondan adam çaaarırım olm! başınıza yıkarım lan burayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ben izmirli değilim. belirtme ihtiyacı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dasaaa said: kadın haklı http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/30739_120231548001607_120038808020881_199653_374243_n.jpg abi gelmeyin biz zaten memleketin icine ettik. Lütfen gelmeyin biz böyle iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 barbu said: ben izmirli değilim. belirtme ihtiyacı hissettim. hmm o zaman neden izmirli gibi düşünüyorsun ki? izmirce'ye çeviri nmmmhhh pek vakit numan izmirli gebek jöjölüyorken su? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar