Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 takılmana bak cokta tın...[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 pyr0 ve Erutan ikiniz de İsmail Y.K lık vakasınız off.. bence sizin kafaları birbirinize çarpıştırmak laızm.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 motorla 300 koymak..istanbul bağdat caddesinde trafiin en yoğun olduu zamanda(cmt akşam..) bi nevi pyro gibi ama daha acılısından..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sizin üstünüze şahin k salıcam ben.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 denizden çıggmışş buz gibi ***** istermüsün ha?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Kalbim çok mu temiz ne, hep yapmak istediğim 100 şey diye topic açacaktım, 100 tane olmayınca vazgeçtim. 1) Olips'in limonlu ve portalakkı şekerleri var ya, bir paket dolusu ağzıma tıkmak isterdim. (Artık istemiyorum, yaptım az önce :)) 2) Müziğin sesini sonuna kadar açıp "bakalım komşular ne zaman dayanacaklar kapıma?" deyip kronomotre çalıştırmak. 3) Bungee jumping :-P 4) Son otobüsü kaçırıp sokakta yatmak. (;)) 5) Ona onu sevdiğimi söylemek (Klişeler olmasa ne olurdu halimiz?)[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben dedim abi kabul etmedi pyr0 ben napiyim istedim barışmak hehe pyr0 sorunsalı v5 gelio :P acacm ve söle dicem ühühühüh :(:( pyr0 benle barısmıo :([signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 lalalala Çal zilini sööle onu sevdiğini çok mu zor...[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 izmir antalya :) fark var bea arada :) zaten buluşma ayarlamayı düşünüom ama dayak yiyebilirim onuda düşünüom :) [signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! [Bu mesaj Erutan tarafından 03 Eylül 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Erutan , canım kardeşim, Pyr0 ya 1 sana 2 okkey mi?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 abi bu herifin civisi cıkmış[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 pyr0 ya yok bana 3 üde bana dayt prawler'a kafam girsin :) senınki herkeze girioda benimki nie girmicek? ee torpilliyiz :P[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 topunuza bi çakacam raptiye gibin oturacaksınız yerinize rap diye neyse. çılgınlık mı hmm.. sevdiğime sarılıp bungee jumping yapmak istiyorum :P çüş[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sahilde araba ile bir travestinin yanına yaklaşıp oda cama gelince "askerliğini nerde yaptın?" diye sorup kaçmak[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Erutan, 03 Eylül 2004 01:30 tarihinde demiş ki: pyr0 ya yok bana 3 üde bana dayt prawler'a kafam girsin :) senınki herkeze girioda benimki nie girmicek? ee torpilliyiz :P gece gece git yat batırma threadi.cok mrklı degıl ınsanlar senın kafanın kıme gırecegı vs ye.geyık yapcaksan msn ine git prawler ın bu kdr basit sanırım?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 milletin ortasında durduk yere bağırmak isterdim :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Prawler, 03 Eylül 2004 01:25 tarihinde demiş ki: denizden çıggmışş buz gibi ***** istermüsün ha? İşte Şevket Şahin Yılmaz ...[signature][hline]-------------- -[b]| A/P 07 | - --------------[/b] Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved She will be loved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Şahin K o[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Faruk K Gibi oldu :)[signature][hline]-------------- -[b]| A/P 07 | - --------------[/b] Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved She will be loved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:31 tarihinde demiş ki: neyse. çılgınlık mı hmm.. sevdiğime sarılıp bungee jumping yapmak istiyorum :P çüş ahaha sevdiğine sarılırsan ölür be kızcağız.. aman ha.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bir hayabusa yada daha hızlı bir motorla otobana çıkmak....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 höy pıvavlıv sen önce camdan atlama da bi.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bahariye'de boxer'la yürümek[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kimseye haber vermeden (aile sevgili eş dost falan) alıp başımı gitmek bir daha geri gelmemek kaydıyla çok uzak yerlere gitmek ve bu sorumluluklar olmadan hayallerimin peşinde daha fazla koşabilmek Aslında hayal sayılmaz 4-5 sene sonrasına kadar olacak bunlar...[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:58 tarihinde demiş ki: höy pıvavlıv sen önce camdan atlama da bi. ok kenk[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar