Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben sunu yapmak isterdim icimde kalan birsey eski kiz arkadasimin annesi hakkinda yazmis oldugu mektuplari verip onun rezil olmasini isterdim :)[signature][hline]Bödöf Bödöf Bödöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Topa binmek :( Konyaltındaki binemedim bi içime patladı :([signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 antalyaya gidip üstü açık beyaz jip kiralayıp son mehter marşı çalarak turistlerin arasından geçmek. (kaiowas nickli elemanla ortak plandı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 dooman ayipsin gel abi seni ben gezdirim istedigin araba olsun :) turist dedigin nedir elinin kiri :) Burasi antalya kari kiz piyasa :Pp[signature][hline]Bödöf Bödöf Bödöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Erutan istersen bi gün beraber gidip binelim :) ama korkma sakın :p[signature][hline]Bödöf Bödöf Bödöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yunanıstanı feth etmek mumkunse beyaz bı atla )) ordakı butun yunanlıları da denız e atcam sonra ermenı we pkk sorununu cozcem sonra asagı ınıp kuzet ırak a gıtcem sonra musul we kerkut sorununu cozcem kucuk bı katlıamla turkler harıc herkes olcek sonra da kıbrısa ıkıncı harekat baslıyacak burak tatıle cıksın "bi bomba yapalım sadece turklere etkı edemesın mesela ossuruk bombası ama en alsından yada sız ne dersınız bu bomba ısıne"[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Burax, 03 Eylül 2004 00:11 tarihinde demiş ki: yunanıstanı feth etmek mumkunse beyaz bı atla )) ordakı butun yunanlıları da denız e atcam sonra ermenı we pkk sorununu cozcem sonra asagı ınıp kuzey ırak a gıtcem sonra musul we kerkut sorununu cozcem kucuk bı katlıamla turkler harıc herkes olcek sonra da kıbrısa ıkıncı harekat baslıyacak burak tatıle cıksın "bi bomba yapalım sadece turklere etkı edemesın mesela ossuruk bombası ama en alsından yada sız ne dersınız bu bomba ısıne" [signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Narmolanya, 02 Eylül 2004 23:57 tarihinde demiş ki: Erutan istersen bi gün beraber gidip binelim :) ama korkma sakın :p np 20 milyon verebilceksen gideriz yani ben tırsmam pek öle şeylerden sadece icim pırpır eder ;)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 höyy.. adam faşo çıktı[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 he? estel?[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ne faşosu düpedüz vatansever *!Türkiye seninle gurur duyuyo!!!* *!Türkiye seninle gurur duyuyo!!!*[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Antalya'daki tüm turistlere tecavüz etmek =P şaka bir yana.. Porshe cayenne ile Reina'ya gitmek. Ve jipten rastgele bi mankenle inmek.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hap içerek intihar etmek.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 00:13 tarihinde demiş ki: höyy.. adam faşo çıktı la faşo nedir ki?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 uçmak efem, hatta mümkünse rakı şişesinde karabatak olmak. gerçekte eskişehir'deki sivil havacılık kursunu kesiyorum bir daha ki yaz için belki yaparım :P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 aman pyr0 lazım sen bize yoksa kimle atışacam ben ?? :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Burax a dedim erutan buluttan nem kapma :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: -Mix-, 03 Eylül 2004 00:30 tarihinde demiş ki: said: Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 00:13 tarihinde demiş ki: höyy.. adam faşo çıktı la faşo nedir ki? faşist sanırım :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 puşt, ibine gibin bişey olmasında :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 03 Eylül 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yok canım değil :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Erutan, 03 Eylül 2004 00:30 tarihinde demiş ki: aman pyr0 lazım sen bize yoksa kimle atışacam ben ?? :) di mi ben olmasam gidip pyro sorunsalı v2 dıye nası topic acıcan?gene sölenırsın sonra lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Satürn'e Gitmek Isterdim ...[signature][hline]-------------- -[b]| A/P 07 | - --------------[/b] Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved She will be loved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hüeüheü pyr0 v3 acacam sana söz :-P *! barış cubuğu hala beklemektedir *[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yok cubuk mubuk kırdım ben onu oke?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 oké kır bakalım ağlayıp pyr0 sorunsalı v4 acacam :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar