throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 buralar da aynı şu an kar fırtınası var dışarıda. :/ camıma güvercinler konuyor sevabına alıcam içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 helikopter kiralayıp bir ukraynaya uzanip gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 çılgınlar gibi fizik çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kermit said: şaka bi yana eğer bahçeli müsatik bi evim olsaydı bahçeye bakan balkonda oturup çay kahve falan böyle kitap okuyup müzik dinleyerek geçirmek isterdim kafa dinlemek kedimi kucağıma alıp stres atmak saatlerce sevmek falan. yada kız çocuğum varsa onu alıp gezdirmek hmm arabam varsa arabamı çekip evin önüne bi güzel yıkamak falan güzel şeyler bunlar lan. müsatik ne ya köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 KARTEPE'de Kar Üzerinde Mangal+leğenle karda kaymak akabinde BJK Maçını 8 adet efes extra ve çerez eşliğinde izlemek ASDASDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Sparkcaster said: kermit said: şaka bi yana eğer bahçeli müsatik bi evim olsaydı bahçeye bakan balkonda oturup çay kahve falan böyle kitap okuyup müzik dinleyerek geçirmek isterdim kafa dinlemek kedimi kucağıma alıp stres atmak saatlerce sevmek falan. yada kız çocuğum varsa onu alıp gezdirmek hmm arabam varsa arabamı çekip evin önüne bi güzel yıkamak falan güzel şeyler bunlar lan. müsatik ne ya köylü cidden müsatik ne müstakil olcak lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 said: her türlü imkanınız var her türlü mü? challenger deep'e inme imkanı varsa oraya inerdim.. en azından adımız tarihe geçerdi yahu. o olmayorsa, önceden hazırlık gerektiği saylanmayorsa, bilmem.. çok işime yaramaz benim ama işine yarayacak bi adam için en süperi üst düzeyden elemanlarla birlikte geçirmek olurdu. işte richard branson ile kahvaltı, jobs ile öğlen yemeği ve sonrasında ufak bi gezi, bezos'la akşam yemeene kadar bi görüşme, duncan bannatyne ile akşam yemee falan gibi.. iki gün böle geçirse kafası çalışan biri (tabii elindeki prjesi ve hedefi ne ise artık) 2011-2015 arasında rahat 200-600 milyon dolar para yapar bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mangal kafi şuan bana karmın aç ondan büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar