eski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 evlenenler zekasız dı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kafamı kaldı artık siz düşünün ne evlenmesi ya evet bi kız bulup kullanırım. kızlar ne için var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kedi al http://www.youtube.com/watch?v=GkMvKeX7erI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 benim de uyku sorunum var.bazen 14-15 saat uyuyorum.normal bi durum değil bu sanırım.ama her gün olmuyo mesela.ayda 2-3 kere falan.diğer günlerde 6-7 saat uyuyorum,yeterli geliyo.zaten evdeyim full time.kızdan da ayrıldım.yeni bi kızla konuşuom işte onu ayarlicam.ama uyku güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 haftasonları düzgün uyu bir kaç gün erken yat erken kalk düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 LuNiZ said: saka yapmiyorum ama ayni sorun bendede vardi, inceden caktirmadan ve sen farkinda olmadan ortaya cikan bir depresif sendromlar olabilir demisti bu konulardaki bir ustad. yatmadan once yaptiklarimi, kafami, dusunce yapimi degistirdim biraz. mesela yatmadan fantastik kurgu edebiyatinda kitaplar okudum, direk ayri bir zaman ayri bir boyut oldugundan beni gunumden, hayatimdan baya uzaklastiriyordu. cok etkisini gordum, direk bu uyku hali duzene girdi. bende mesela haftasonlari 12 de yatip, 1 de kalkiyodum ertesi sabah, o derece fazla uykum vardi, uykum cok agirdi vs.. belki sendeki de boyledir? kermitin eski kermit olmadığını, agresifliğini, problemleri olduğunu her yazısını okuyan adam anlıyo zaten =) PS: No offence bro, benim de tespitlerim bu dışarıdan bakan biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ya ben 4-5 gibi yatıpta 10-11 gibi kalkınca hiç bir sorun olmuyor ama saat 1-2 gibi yatıp 8-9 da kalkamıyorum hatta kimse uyandırmaz ise 12 ye kadar uyuyorum.çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 uzun süre bilgisayar kullanıp beynini yoruyorsan, az uyku dinlenmene yetmeyebilir birde dengesiz beslenmeye bağlı olarak vitamin eksikliği uyku problemine yol açabilir gökalpcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar