kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bu aralar problemli bu uyku olayım. işyerinde çok yorulan birisi değilim. akşama kadar oturur vaziyetteyim. normalde çok yorulmayan bi insana günde 5 6 saat uyku yetmeli diye düşünüyorum, ama bana yetmiyo son zamanlarda galiba. gece çok nadir en geç 3 te yatıyorum genelde 1 ve 2 de yatarım. sabahta 8 de kalkıyorum. ama bu gün alarm çalmış duymamışım. alarmdan yarım saat sonra 3 kişi aramış servisi kaçırdım diye yine duymamışım. işin garip tarafı alarm çalıyo, yada birisi arıyo ben bunları duyuyorum galiba ama rüyamın içinde. rüyada çalıyo yani. dün mesela eve gelip akşam bi uyku bastırdı saat 8 de yatıp akşam 9:30 da uyandım. sonra 2 - 3 arası bi saatte uyudum tekrar ve yukardaki olaylar gerçekleşti. alarm falanda fayda etmiyo. benim saatimde kalkmam lazım. ama geç kalkmanın en güzel yanı gidip sarıyer börekçisinden börek alıp işyerinde kahvaltı yapmak. yoksa erken kalktığımda evde yapıyorum ahgdas. seviyorsam gidip uyuyayımmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 çıkar yorgana sür.. nerdeyse aynısı bende de var normalde 6 saat uyku yeterdı 1 1.5 aydır ısten gelınce 1 saat kestırıyorum sonra saat 12 dedıgınde yıne horlamaya baslıyorum. anlamadım olayı eskıden delı gıbı alkol alır sabaha karsı 3 te yatardım yıne 7:30 da ayakta olurdum ama su sıralar 8:30 da bebek gıbı uyumama ragmen zorlaa kalkabılıyorum. ya bızı zehırlıolar yada yaslanıyormuyuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 2 gün önce gece rakı içtim saat 1 falandı yattığımda sabah tam saatimde kalkıp traşımıda oldum kahvaltımıda yaptım. alkollük bi olay yok galiba. dün gece ise sadece 2 bira içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 biraz kış mevsimiyle alakalı. bi de o alarm olayı için bi süre sonra bünye bağışıklık falan kazanıyo galiba. telefonu kuruyosan alarm sesini falan değiştir. bende de artık alarmın çalacağı saatten 1 dakika önce otomatik olarak uyanıp alarmı kapama hastalığı var. 2 alarm, 3 hatırlatma, 5 doğumgünü iletisi falan oluşturuyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yok yanı eskıden bol alkollü yatsamda rahatca kalkardım su dedıgım 1 ay ıcınde oyle bı olayda olmadı ama ben yınede buna ragmen kalkamıyorum. havalardan dır dıyıp gecıyorum işallah oyledır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 iş yerinde çalışan 3 tane elemanı görevlendirdim bu gün saat 8 de beni uyandırana kadar çaldıracaksınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bi de eski kız arkadaşınızı unutamadıysanız, tam uyanma vakitlerinizde maziye gidiyo beyin, vücut uyuyup rüya görme psikolojisine bürünüyo. (arkadaş öyle diyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 olm müdürsen niye uyanıyosun ki, evden yönet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 İşyerinde yoruluyosundur ama farkında değilsindir. Yorulmak için illa koşa koşa çalışmak gerekmiyo. Bir yandanda ilerleyen yıllar tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 güzel bi saat al şu radyolu olanlardan falan olabilir. aç sesini sonuna kadar. uzağa koy bi de saati biraz. yataktan kalkman gereksin kapatabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Beyin yorgunluğu çok önemli. Beden yorulmasa bile işyerindeki yoğunluk insanı manevi olarak yoruyor. Ben de sabah 9 akşam 8 çalışıyorum. Oturuyorum tüm gün, bir ofis içinde maksimum 200 m2de yürüyorum ama eve gittiğimde yemek yerken bile içim geçiyor. Sızarsam o gece yattara. Yok dayanırsam 2'ye kadar kasıp 8de kalkıp işe gidiyorum. Ama haftada 1 gece muhakkak 10'da yatmam lazım. Yoksa şarj olmuyor bünye. Bir de kış - ilkbahar geçişlerinde falan olabiliyor, mevsim geçişleri de bedene yorgunluk yaratabiliyor. Ha yaşta var tabi. Sabah 4e kadar raidler yapıp 7de işe giden biriydim 4 5 sene önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 nomsaR said: bi de eski kız arkadaşınızı unutamadıysanız, tam uyanma vakitlerinizde maziye gidiyo beyin, vücut uyuyup rüya görme psikolojisine bürünüyo. (arkadaş öyle diyo), Şu benımde aklıma geldı.sadece kız arkadas olayı değilde kafa istemeden de olsa yogun olunca vucut kalkmak istemiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bilgisayara bi program indirdim öyle bi lanet uyandırma sesi varki solucanlar üzerinde norveçli bilim adamları deney yaptılar ve solucanlar kuyruklarından kendilerini yemeye başladılar. ama onuda duymadım ben bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Alarmı duymayacak kadar derin uyku için kız kardeşimle evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 saka yapmiyorum ama ayni sorun bendede vardi, inceden caktirmadan ve sen farkinda olmadan ortaya cikan bir depresif sendromlar olabilir demisti bu konulardaki bir ustad. yatmadan once yaptiklarimi, kafami, dusunce yapimi degistirdim biraz. mesela yatmadan fantastik kurgu edebiyatinda kitaplar okudum, direk ayri bir zaman ayri bir boyut oldugundan beni gunumden, hayatimdan baya uzaklastiriyordu. cok etkisini gordum, direk bu uyku hali duzene girdi. bende mesela haftasonlari 12 de yatip, 1 de kalkiyodum ertesi sabah, o derece fazla uykum vardi, uykum cok agirdi vs.. belki sendeki de boyledir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 osman bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 LuNiZ said: saka yapmiyorum ama ayni sorun bendede vardi, inceden caktirmadan ve sen farkinda olmadan ortaya cikan bir depresif sendromlar olabilir demisti bu konulardaki bir ustad. yatmadan once yaptiklarimi, kafami, dusunce yapimi degistirdim biraz. mesela yatmadan fantastik kurgu edebiyatinda kitaplar okudum, direk ayri bir zaman ayri bir boyut oldugundan beni gunumden, hayatimdan baya uzaklastiriyordu. cok etkisini gordum, direk bu uyku hali duzene girdi. bende mesela haftasonlari 12 de yatip, 1 de kalkiyodum ertesi sabah, o derece fazla uykum vardi, uykum cok agirdi vs.. belki sendeki de boyledir? hmmmmmm düşündürdü baya uzunca bu şimdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sinir stress ve sorunlar. arkadaslarla takil dertles biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 depresyonla baglantısı olabilir benim deilde bi arkın vardı bööle bi sorunu psikologa fln bi git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bu psikolog olayının 2 gün önce muhabbeti geçtide gitmem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sen bilirsinde biz nedesek bos bilen birine gitmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 icten ice kalkasin gelmeyo bence. bir de düzensizlik bazli birsey. sabah erken kalkcaksan en gec 12de yatcaksin, yok iste su raidi de yapiyim falan yok. ama dedigim gibi bence isteksizlik, sorumsuzluk yapma istegi, azcik tembellik yapma istegi de olabilir. adamol gökheart. o is-ev temposundan sikilmissindir. benim de bu aralar berbat, uyku hapi kullanmayi düsüncek kadar caresizim, odalarda ısıksızım. bak mesela su an bile uyumadigim icin hala sacmalama potansiyelim git gide artiyo, susamiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yok işte ben sınırında bırakıyorum akşam 12 gibi yatmaya kastığım zaman imkanı yok uyuyamıyorum. çok nadir sabahladım wow olayında 3 ayda toplasan saat 5 e kadar durduğum 4 5 keredir. saat 2 oldumuydu mızırdanmaya başlarım skypeta millete uykum geldi diye. ki hepimiz zaten o saatlerde yatmayı seven insanlarız bi kaç kişi dışında. sorun oyun falan da değil dediğin gibi bazen tembellik yapasım geliyo. 2 gündür masada gözümün önünde duran boş sigara paketini alıp atmaya üşendim. iş ev temposu baydı galiba biraz dediğin gibi. en kısa zamanda evlenip bana yemek yapacak birini bulmam lazım. saat 5 olduğunda anne gibi akşam ne yemek yapıcam ben diye düşünüyorum. noluyo ak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 tabi bi de eve gelince kimseyi bulmamaya alisik degilsin, o da var. KEDI AL! adini tiknaz koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kedi alıcam galiba gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar