conzy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Client editör de şimdi Uo yu yeniden kurdum client 2.0.3 ü atttım ıcıne Gump Editörde calıstırdım ama verdata.mul yok nasıl yapıcam yani kaydettıgım zaman client 2.0.3 un resmi değişsin varsa yardımcı olacak = [email protected] Sevinirim.[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 verdata.amn die bi dosya olcak onu verdata.mul yap[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 gump editorın içinde config dosyası var, onu editliceksin baştan[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conzy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Gump.cfg ye yazdım herseyi yani ayarları.. anlatın yaw :P[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar