Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu araba nedir?!

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

okadarda verdik ipucu yazıklar olsun!
varvar...abi arabayı geçtimde o motor beynimden çıkmıo nası bişeydi yahu..
valla siyah çok yaşıodu...

kalamış tarafalarınada bi modena gelmiş şimdi ona binmenin yolunu bulmalı..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

ehhe sağlık olsun nasılsa resim bulursun
ama arabaya mutlaka binmenizi tavsie ederim mükemmel bi duyguydu yannız boy uzun olunca bayaa bi zorlandım ama değdi tabiki..
araba oldukça eskiydi ön cam çatlaktı koltuklar eskiydi zarttı zurttu derken oturunca kalakaldım..kullanmayı düşenemiorm bile arabaya bayaa ii alışmak lzm çünkü önü görmek mümkün deil hızda ztn malum..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

haa
iyi o zmn yarın artislik olsun diye bende bi araba ile fotoğraf çektiriyim koyayaım
bakın benimde son model bi arabam var gibisinden sonrada sorarım size bilirseniz şeker var ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

bakın araba galerisinde bi mucize olmazsa alamayacaım bi bebek buldum sizlede paylaşmak istedim bu kadardı bunu göstermek içinde ufak bi oyun oynadık nie herşeyi tersten almaya çalışıosunuz..
evet patinaj yeri ama patinaja bi msj at bakalım cvp ne zaman sora gelio ben kendi d.günümü bile garbageda paylaştım hiçbizaman artislik yapmaya çalışmadım beni birazcık tanısaydın..nese[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
W3r3wolf, 02 Eylül 2004 17:51 tarihinde demiş ki:
İyi de Tyrael'ciğim, daha çok cevap gelir diye patinaja açarsan, ve bu da mazur görülürse, cılkı çıkar.

sende haklsıın tabi ama ben nietimi gayet ii açıkladııma eminim ondan dahada yorum eklemicem[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrael, 02 Eylül 2004 17:48 tarihinde demiş ki:
evet patinaj yeri ama patinaja bi msj at bakalım cvp ne zaman sora gelio

iyi o zmn
bu anlayışla devam edersek kaldırılısın o bölümler
sadece konu dışı kalsın gerek yok diğerlerine nede olsa
yazdığın şey biraz saçma gibi[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...