Holysuffer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Arkadaşlar bugünkü patch i yuklerken hata oldu dosyalarınız bozuk repair edin gibi bi mesaj cıktı ekranda repair ettim yine düzelmiyo...şuan launcher a giriyorum fakat applying updates derken o kırmızı doldurma ekranı sonda fakat kalıyo öyle...başka başına glelen varmı ?
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 her ne kadar pek alakalı olmasa da, eğer antivirus kaspersky falan ise update yapmıyor. Eğer antivirus varsa kapatıp dene.
Gainsbourg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bende bu gün makinaya format attım ve wow'u yedek harddisc yardımıyla tekrar makinama yükledim fakat patch'i yaptıktan sonra oyun account-şifre kısmında şöyle bir hata verdi ve kapsamlı olarak ne demek istedigin anlamadıgımdan , sizlerinden yardım bekliyorum (repair denedim) there was a problem logging in with this account.you may not have a World of Warcraft game attached to your account or you may be logging into a region different from yhe one you created the account in.if you continue having trouble , please contact customer support.
Gainsbourg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 burdan daha iyi anlayabilirsiniz hatayı.
Gainsbourg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist enGB.patch.battle.net:1119/patch set realmlistbn "" set portal eu
Gainsbourg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 engb dosyasının icinden bakıcam di mi bide enus var onun icindeki farklı
Öne çıkan mesajlar