Holysuffer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Arkadaşlar bugünkü patch i yuklerken hata oldu dosyalarınız bozuk repair edin gibi bi mesaj cıktı ekranda repair ettim yine düzelmiyo...şuan launcher a giriyorum fakat applying updates derken o kırmızı doldurma ekranı sonda fakat kalıyo öyle...başka başına glelen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 her ne kadar pek alakalı olmasa da, eğer antivirus kaspersky falan ise update yapmıyor. Eğer antivirus varsa kapatıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bende bu gün makinaya format attım ve wow'u yedek harddisc yardımıyla tekrar makinama yükledim fakat patch'i yaptıktan sonra oyun account-şifre kısmında şöyle bir hata verdi ve kapsamlı olarak ne demek istedigin anlamadıgımdan , sizlerinden yardım bekliyorum (repair denedim) there was a problem logging in with this account.you may not have a World of Warcraft game attached to your account or you may be logging into a region different from yhe one you created the account in.if you continue having trouble , please contact customer support. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 realmlisti notepadle aç us mi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 burdan daha iyi anlayabilirsiniz hatayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist enGB.patch.battle.net:1119/patch set realmlistbn "" set portal eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 engb dosyasının icinden bakıcam di mi bide enus var onun icindeki farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar