eski Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ne orta ne lıse ne unıversıte bırak onu kendı kız arkadasıma desem yapmaz lan kucak dansı :)
olitere Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aynen lan ne ortaokulumu ne lisemi yaşıyamamışım
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 parasi neyse verip yaptiricak yastayiz artik valla, kiz nazi mi cekicen.
olitere Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ne parası bilae kız senin için yapıcak , zevk için yapıcak karşılık beklemeden oda istediği için yapıcak
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Su topici okuduktan sonra ben de nasil okullarda okudugunuzu merak ettim. Siranin altina vurmalar, kizlara zorla izletmeler falan yok artik ya ahah.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Beyler burası kütüphane değil sakin olun. Burada erotik içerikli mesajları ben atarım.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ben dans yapmam yaptırırım. Masaya vururum dans yaparlar, bi daha vururum fiesta seks yaparlar.
olitere Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bi vuruş daha sonra uyanmışsın boxerın ıslak
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sen erotik içerikli mesajlar atmıyosun ki abi. karııııııııııııı diye mesajlar atıyosun
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bi de olsa ne yapacaksın artık, düşün...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Llama said: kişisel ? senmisin yoksa hem ne yadırgıyorsunuz lisede hiç mi çıkartıp sıranın altına vuran olmadı ? "Been there, done that.." -Several Times
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 biri universiteye telefon acsin, cocuklarimiza ders vericek adam ortaokulda siraya cinsel organini surtuyormsu diye yanniz dusundumde mantikli lan, baska turlu bir insan neden iktisatci olmak istesinki, egri filan hep ordan gelio iste, keynesde gurup sekse duskundu zaten bulduk sorumluyu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 vikiciğim aslında o sıranın altında yapışmış olanların hiç biri sakız değildi..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ayrıca her dersimin ilk yarısının ders ikinci yarısnın da günah dolu seks partisi olması vaadim var
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 siz de çıkarıp birbiriniz emi vuruyordunuz?? oo beybi bende bir hareketlenme oldu
Öne çıkan mesajlar