paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 zilyonuncu laptop tavsiye topiği biliyorum :( aşağıda linkini verdiğim vaio teknik özellikleri açısından yeterlimidir? Gözümden kaçan bir eksikliği var mı? Yani oyun kasan veya autocad falan kullanan biri değilim. Buna rağmen kafama takılan paylaşımlı ekran kartı konusu. Sony VAIO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 neden vaio ? o paraya başka markadan daha iyi bişe alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 teknik bilgim yok. Sadece şık olduğu için Vaio düşünüyorum. Belirttiğim modelin eksilerini söyleyip, önerini sunarsan çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kozalak said: neden vaio ? o paraya başka markadan daha iyi bişe alırsın. Cünkü marka Sony... Ne alsin Acer mi alsin? Ayrica daha iyi bisey alirsin nasi mantiksiz bi yorumdur... Sony Vaio VGN-NW11S kullaniyorum ve cok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 2 sene boyunca bu tarz bir Sony kullanmış birisi olarak konuşuyorum: 1-) Low-end sony modelleri performans olarak fena değiller. Ancak şöyle söyleyeyim, bir heroes of newerth oynarken bile ekran kartından ötürü çok ısınabiliyordu bilgisayar. bir şey oynayıp oynamayacağına, grafik bir iş yapıp yapmayacağına bağlı olarak değişir isteklerin. 2-) Ses ve görüntü performansı oldukça iyiydi; ben çok memnun kalmıştım. 3-) Ancak kapak kısmı ne olduğunu bilmediğim bir maddeden yapılmış ve çok güçlü bir madde değil bu; dolayısıyla bir noktadan sonra sıkıntı yaratabilir çok dayanıklı olmadığından ötürü. 4-) Sony kalitesi güzel bir şey, orta karar bir teknik servisleri var; önemli bir sorun çıkartmıyorlar falan. Ancak aynı fiyata teknik servisi, kalitesi ve performansı daha iyi olan bir Dell bulabilirsin. Yorumlardan okuduğum kadarıyla da hiç kimse aldığı Dell laptoptan sıkıntı yaşamadı, buna ben de dahilim. Örnek olarak: http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-insprion-15r-intel-core-i5-460m-253ghz-3gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760372&categoryId=98 http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-inspiron-5010-intel-core-i5-460m-253ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-c46f43/ProductDetails.aspx?productId=bd760273&categoryId=98 ikisinde de i5 işlemci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Öneri ve bilgilendirme için teşekkürler. Ancak sanırım Sony Vaio konusunu biraz takıntı yaptım ve alıp deneyeceğim. Bir bilen ve Vaio kullanıcısı olarak aşağıdaki modellerden (3000TL 'ye kadar) hangisini önerirsin ve neden? Sony Vaio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-vaio-vpc-f13m1eh-intel-core-i5-560m-266ghz-4gb-500gb-164-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760256&categoryId=98#Gorseller Kapağı güzel, blu-ray'i var; i5'i, hafızası falan var bir tek ekran kartı ne kadar iyi emin dğeilim; ancak ona da şuradan bakıp performansını görebilirsin: http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.notebookreview.com%2F&ei=LrJSTZqiOIzwsgaL5vjWBg&usg=AFQjCNFzyFLRPx0wJKeHNm8maBDhS6Sz7w&sig2=wj9vJvO8pI4c5GEVXL5x1A işlemci için en az i5 düşünmelisin derim sana, sony söz konusu olduğu zaman da kapağının kalitesine de bir bakın; ekstra olarak: www.morfare.com, resmi sony vaio temsilcisidir, fiyatları da hepsiburada ayarında; güvenilir bir yerdir bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 mesela: http://www.morfare.com/asp/product/4528/Sony-VPC-F13S8E-BI-16-4-Vaio-Notebook-Notebook-Canta-Hediye- çok çok iyi bence bu; ekran kartına bak yine ama geri kalan özellikleri oldukça başarılı, işlemci i7 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Marveloth said: kozalak said: neden vaio ? o paraya başka markadan daha iyi bişe alırsın. Cünkü marka Sony... Ne alsin Acer mi alsin? Ayrica daha iyi bisey alirsin nasi mantiksiz bi yorumdur... Sony Vaio VGN-NW11S kullaniyorum ve cok mutluyum. ben de adama neden sony diye sordum zaten. sakin ol co. evet o paraya teknik özellikleri daha iyi olan cihaz alınır. nesi mantıksız geldi sana bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ZaugnaKhaldun said: mesela: http://www.morfare.com/asp/product/4528/Sony-VPC-F13S8E-BI-16-4-Vaio-Notebook-Notebook-Canta-Hediye- çok çok iyi bence bu; ekran kartına bak yine ama geri kalan özellikleri oldukça başarılı, işlemci i7 falan site çok iyimiş. Sanırım bunu alıcam. Alınca tekrar görüşlerimi paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Vaio kullanmistim gecen yil. Kalite olarak evet guzeldi, teknik servis falan. Netekim performansta sicmisti alet, heleki zirilyon tane gereksiz programi vardi icinde. Ayni donanim özelliklerine sahip ama 1 milyar daha ucuz bi acer yada samsung almak cok mantiksiz degil hani. Yok param cok diyosan sony al elbet. Ama sadece gorunusu icin alacaksan, macbook yada macbook pro'da dusunebilirsin :) Yönetir her acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yahu bırak vaio falan.gel bi monster al. http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/27240/MONSTER-Q72MS-16F11-15-6-Notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Aynen aynen, ben de bi süre Vaio kullandım arkadaşımdayken. Tamam, güzel aletler, ama özellikle alt serilerinin üzerinde VAIO yazması dışında çok bi farkı yok sıradan bir bilgisayardan. Üst serilerin ekranları falan çok iyi, o yüzden onları dışarıda bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 f alti sony kullanip vaio kullandik demeyin, yorumlar ona gore gelsin. ucuz bilgisayari cikarmak zorundalar, bunlar da para kazanacak, yaziktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Evet, tam olarak söylemek gerekirse 16.4'lük F serisinden daha ucuz modeller :) 14 yaş altı hatunlar kullansın diye mor rengi olan modeller falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sadece su anki seri degil, onceki 6-7 senelik gecmisi de boyle, tek istisnasi FZ dir, onun disinda , fe, f, fa, bx serileri hep kalitelidir. tt tz z falan yorumsuz zaten. sony kendi lcd fabrikasini birakali lcd ler de cok iyi degil. 6 yasindaki fe simdiki ea, eb leri falan dovuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Bir zamanlar özel olarak X-Black plus mu ne öyle bir geyikleri vardı FZ serisinde, çok muhteşemdi onlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 fz ler fabrika kapandiktan sonra cikartilan seriler yalniz, f serisinde kalitenin dustugu, kotu lcd ler kullanilan seri. oncesinde xblack ler basarili o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 İki gündür bayağı araştırdım. Keseme uygun en içime sinen alet bu gibi. Özellikle iki nokta kararımı etkiledi. Birincisi piyasadaki (bildiğim kadarı ile) ender bluray notebooklardan biri ve full HD. Bunların dışında da corei5 olması, 16.4" olması gibi şeylerde iyi gibi. Sony VAIO F13M1E/H nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bence mobil cihazda optic medya nin secimde baskin rol oynamamasi gerek, ekledigi fiyata karsin yaptigi sey cok az. ama bazilari cok fazla kullaniyor bu durum baska. ekran benzer fiyatli cihazlarla neredeyse ayni, yalniz form factor, islemci ve malzeme kalitesi olarak f serisi digerlerinin onunde, dogru secim, yanlis nedenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ekonomik durumları ayarlayarak bugün nihayet yeni notebookuma kavuştum. Sony Vaio VPCF13L8E/H umarım memnun kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hayırlı olsun. güzel alete benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cahilliğimi bağışlayın da bunlarda microsoft office kurulu gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 önyüklü geliyo genelde ama o da starter sürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bi de buna para verecez yani. Yandık valla ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar