Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ne diyosun ben anlamıyorumki hak hukuk zaten öle bişi. biri suc işledi diye, insanlık hakları elinden alınmaz bu kadar basit. adam gelip benim elimi kesse, gidip onun elini kesemeyiz, ceza suca denk oladak bu demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Caydırıcı bi ceza veremediğimiz için hep senin benim elim gidicek tabi, o yüzden bana bu 2 konuda hukuk çözümleri yeterli gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Şeriat gelsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ya her dakika ŞERİYAT GELSÖN diye girmeyin işte. Şeriatı neden isteyeyim. Hırsızlık yapanın kolunu kes demiyorum ben sana. Hırsızlık yapanı hapisle adam edebilirsin, bu iyi bi yöntem. Ama cinayettir çocuk tacizidir, benim bu suçlarla bu suçlara verilen cezaları yan yana koyduğumda vicdanım hiç rahat olmuyor. Hayatsız bi şerefsiz çıkıp bi üniversite öğrencisini para için öldürebiliyor. 12 yaşında çocuklar cinsel tacize maruz kalıyor. Ceza korkutucu değil. Caydırmıyor işte. Cezanın asıl mantığı yapıldıktan sonra karşılığını vermek değil yapılmadan önce caydırıcı olabilmek olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar