loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Dostlar, rusça öğreniyorum ve rusça-ingilizce hikayer kitabları almak istiyorum. For children yani.. internetten dijital olarak satın alabileceğim bir site varmı? postaya uygun bir yerde değilim şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben işin sadece postaya uygun olmayan kısmına takıldım :/ ne biliyim böyle okyanusun ortası gibi mi mesela? fono'nun öyle bi sayfada fransızca bi sayfada türkçe olanları falan vardı da, rusça var mı bilemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Oraya takılmana üzüldüm. ama bulunduğum ülkenin kartlarını pay pal bile kabul etmiyor, çoğu yerden üyelik alamıyorum. Hem niye posta bekliyeyim, dijital satın almak varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar