Keane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evet Arkadaşlar başlığımda da belirtiğim gibi Yeni Server Açanlar Veya Açığta Scripter Ariyanlar Yardımcı olabilirim.... MSN:[email protected] Şimdiden Teşekkürler[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Runuo? Sphere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sphere[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 [email protected] ?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 EvEt korax neden şaşırdın istersen ekle bi dene warmı yok mu diye[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 .net passport'un acigini kullanarak alinan kolay sadece msnde chat icin kullanilan e-mail adresleri , zor degil. isteyen pm atsin alayim.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ayrıca ayrıca kimse bu evet ilk defa bu forumlarda ağzımı bozacağım kimse bu şerefsiz adama güvenip serverına player olarak bile almasın ... cemre hatırlarsın bu mahluk hackerım diye dolaşan bi zibidi vardıya bizim forumlarda Hacker işte bu o allahın bir veledidir kimse güvenmesin ben insanlık namına sizi uyarıyorum arkadaşlar..[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Lucas o olay orada kapandı daha büyütmene gerek yok oke ne diyeceksen gel benimle özel konuş ortaya laf atma[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mike boşwer kardeş kendi çapında eylensin ne diorsa artık[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben insanların zarar görmesini istemiyorum eğer temas kurduğun bi shard olursada ownerıyla bire bir temasa geçip senin ne gibi bir insan olduğunu anlatacağım..[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Lucas ne elinden geleni ardında koyma oke[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Lucas Pardon Ama Senın Serverında Acık VArsa Adam Napsın?[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ha yani bi shard hackleyen arkadas cok mutlu oluyor acıgı soliceğine abuse ederek serveri goçertip insanlarin emeklerini boşa sayıyor buda guzel anakin demi?[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Keane sen sadece ownerın sana db verip al servera admin gir onu yap şunu diyerek kullandıgı bir piyon sun sende suç yok.Tek suç yarının düşünmeden server açmaya kalkıp onca kişinin emegiyle oynıyan sorumsuz bi kaç veletin suçu[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 burak bunları burada tartışmayalım istersen bunlar buraya ait deil konuşulacaksa özele gelinir veya msn e[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 serverımda bi açık fln yoktu sadece sorumsuz bi adamın sana db yi vermesinden dolayı idi bu sen anca benim .... mi hacklersin.. ama kimsenin yaptığı şerefsizlik yanına kalmaz...[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Haklısın Ama serverı acmadan once sence guvenlıgı gozden gecırmesı lazım deıl mıydı?[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 lucas keane anakin özel msg la msn verirsenzi ordan tartısalım[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 iki owner arasında çıkan kavgadan dolayı sızmış bir db işte naparsın sorumsuzluktu neyse geçmişte kalmış birşey bu konumuz bu değil ..[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 benim msn orada yazio isteyen ekler adam gibi konuşur[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 raoneke doğru söylüorsunda msn de kendimi tutamıyorum bu şerefsizmi desem küfür edicem şuan kendimi zor tutuyorum bu forumlarda bukadar sinirlendiğimi hatırlamıorum db yi adamın elinden alıp sonra ben hackerım gralım isteyenlere ders veririlir fln diyip bizim yanımıza gelince süt dökmüş kedi gibi yanımızda oturup kendisine db yi veren adamın koruması altında altına sıçarken böyle sivrilemiyordu..[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sakin ol lucas.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 o adam mı ki sakin olsun[signature][hline]Old Swords in Love Scripter&Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evet adam değilim adam olan yanımıza geldiğinde ağzını burnunu eline vermesi gerekirdi... allah belamı versin[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu arkadaşla ilgilenecek owner arkadaşlar bu threade yazsınlar ilgileniyoruz diyede iletişime geçmemde zorluk çıkmasın... dahada bu konuya mesaj yazmıyorum takılın siz..[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar