Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scripter Ariyanlar!...

Keane

Öne çıkan mesajlar

[email protected]

?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ayrıca kimse bu evet ilk defa bu forumlarda ağzımı bozacağım kimse bu şerefsiz adama güvenip serverına player olarak bile almasın ... cemre hatırlarsın bu mahluk hackerım diye dolaşan bi zibidi vardıya bizim forumlarda Hacker işte bu o allahın bir veledidir kimse güvenmesin ben insanlık namına sizi uyarıyorum arkadaşlar..[signature][hline]SlayerTR Lucas

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Sosyal ağlarda paylaş

ben insanların zarar görmesini istemiyorum eğer temas kurduğun bi shard olursada ownerıyla bire bir temasa geçip senin ne gibi bir insan olduğunu anlatacağım..[signature][hline]SlayerTR Lucas

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Sosyal ağlarda paylaş

Lucas Pardon Ama Senın Serverında Acık VArsa Adam Napsın?[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine

Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker
Sosyal ağlarda paylaş

Keane sen sadece ownerın sana db verip al servera admin gir onu yap şunu diyerek kullandıgı bir piyon sun sende suç yok.Tek suç yarının düşünmeden server açmaya kalkıp onca kişinin emegiyle oynıyan sorumsuz bi kaç veletin suçu[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

serverımda bi açık fln yoktu sadece sorumsuz bi adamın sana db yi vermesinden dolayı idi bu sen anca benim .... mi hacklersin.. ama kimsenin yaptığı şerefsizlik yanına kalmaz...[signature][hline]SlayerTR Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın Ama serverı acmadan once sence guvenlıgı gozden gecırmesı lazım deıl mıydı?[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine

Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker
Sosyal ağlarda paylaş

iki owner arasında çıkan kavgadan dolayı sızmış bir db işte naparsın sorumsuzluktu neyse geçmişte kalmış birşey bu konumuz bu değil ..[signature][hline]SlayerTR Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

raoneke doğru söylüorsunda msn de kendimi tutamıyorum bu şerefsizmi desem küfür edicem şuan kendimi zor tutuyorum bu forumlarda bukadar sinirlendiğimi hatırlamıorum db yi adamın elinden alıp sonra ben hackerım gralım isteyenlere ders veririlir fln diyip bizim yanımıza gelince süt dökmüş kedi gibi yanımızda oturup kendisine db yi veren adamın koruması altında altına sıçarken böyle sivrilemiyordu..[signature][hline]SlayerTR Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

bu arkadaşla ilgilenecek owner arkadaşlar bu threade yazsınlar ilgileniyoruz diyede iletişime geçmemde zorluk çıkmasın... dahada bu konuya mesaj yazmıyorum takılın siz..[signature][hline]SlayerTR Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...