throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yok lan gerçeğiyle bile hatun kaldıramıyorsun ben denedim. skateboarding yapan kız bile görmeyi bırak duymadım bile daha tr'de. varsa, bu mesajı okuyorsa tanışalım asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 throine said: bansheee said: yaa anlamıyorum snowboard yapınca normal.Ama şu kaykayı alıp parkta gezeyim desem."bu yaşta yakışıyo mu" bakışları biraz da ortam farkı var şimdi dağın başındaki insanların tek bir amacı var o da kaymak bunun için oradalar. skateboarding için imkanlar kısıtlı her yerde yapamıyorsun kendince uygun bulduğun yerlerde yapmak zorundasın. ben bakışları geçtim, sadece baksalar yeter yani öküz gibi bağıra bağıra muhabbetimi yapıyor adam. :) haliyle sinir bozucu oluyor. Öküz gibi muhabbetini yapana "sanane lan dana " demek lazım.Tabi sonrasında olacak olanlarada hazırlıklı olacan başka türlü akıllanmazlar. Ve evet "Şiddet çözüm değilse yeterince uygulanmadığındandır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben bi ara baya kasıyordum keyifli bişi. hele bi kafede falan arkadaş bekliyorsan, etraftakilerin bakışlarına aldırmadan cüzdanın üstünden falan zıplayabiliyorsunuz. ha şöyle bişi var karışındaki kişi "bunu gerçekte yapabiliyoğmusun" dediği zaman kalıyon öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 tam ben açıcaktım bu topiği bi aramaya inanayım dedim yüzümü kara çıkarmadı evet izmirde bu işle uğraşan varsa buluşup oynaşa biliriz... setler vardır kaykaylar hazırdır hertürlü kapışılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 şehir yazmamışım ilk mesaja sanırım da, izmir / üçkuyular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar